Holky, vidíte něco nebo mám opět mžitky? 🤔😏
Zdravím všechny.
Už nějakou dobu se snažíme s přítelem o mimi. Dnes jsem si udělala TT Srluníčko a zdá se mi, že v testovací části vidím slabého dušíka. Mimochodem mám 5dní před očekávanou MS. Chtěla jsem se zeptat, jestli tam taky něco vidíte nebo mám doopravdy mžitky 😅
Moc děkuju 😊

Cosi tam je ale tenhle testům nevěřím dělají hodně tyhle nesmysly kup si obyčejný papírový tyhle jsou na 💩
Tak nejlepší je počkat jestli ms přijde nebo ne ale vím že málo kdo to vydrží tak klidně můžeš za ty 2 dny zkusit ale já měla vždy slaboulinkeho ducha až cca2 dny po vynechání ( ale jasný nemá to to tak každý)
@anonymal Ja jsem testovala od 7dpo jak blazen 2x denne, tesila jsem se na to pul roku kdyz jsem dodelavala skolu, mela jsem nakoupenou hromadu levnych testu z Aliexpressu, no a nakonec jsem stejne den po ovulaci "vedela", ze budu tehotna (uplne stejne jako u prvniho ditete), proste jsem citila, ze se se mnou ta dusicka propojila, takze bych si vsechny ty testy klidne i mohla odpustit, nebyt toho, ze jsem se proste na to loveni duchu tesila, tak jsem si ho uzila. Takze kazdy dle sveho vlastniho uvazeni. Ja mela hnizdeni v prvnim 5dpo, ve druhem 6dpo, prvni extra malicko viditelny duch byl vzdy 3 dny pote, ten uz pak pravidelne co par hodin silil.
@eruwie89 Já si myslím, že to vyšlo. Potichu gratuluji a držím palce. 🥰
Holky, dělám si dva typy testu. Ten papírový co jsem sem dávala včera sílí. Potom ale dělam Livsane 10 (v plastu) a ten je stale silene slaby. Nechápu jak to. Máte s tí někdo zkušenost? Děkuji
Ja delala 4-5 dni pred ms test livsane ruzovy a mamatest a oba hezke duchy, pak uz jen mamatest a clearblue a vse pozitivni
@angelwolf nic nevidim
@angelwolf Bohužel nic nevidím.

Neco tam mozna i videt je, hodne jsem tu vycetla z diskuzi, ze Slunicko dela falesne duchy, mam i osobni zkusenost. Lepsi je GS Mamatest z ranni moci.