Hooodně nízké HCG. Můžu být i tak těhotná?
Ahoj holky, jdu si pro radu.... 🙂 včera mě vezl přítel na pohotovost, akutní zánět močových cest, nemohla jsem skoro chodit, ledviny mě bolely, čůrala jsem po kapkách, dostala jsem atb a dneska jsem šla na sono ledvin... Pan doktor zabrousil i na bříško, dlouho tam kroužil a oznámil mi, že mám zvětšenou dělohu a že doporučuje důkladný gyn. vyšetření. Tak jsem šla ještě dneska na gyndu, sliznice hooooodně zvetšená, děloho taky, ale nikde nic, - o mimčo se snažíme, takže bych měla mega radost 😵 , takže Hcg, a hodnota jen 12,7... podle týhle tabulky to tak beznadějně nevypadá, ale... http://www.orift.com/cs/hladina-hcg-moc-krev-54 zítra budu volat dr co dál, kdy jít na kontrolu atd. řekl , že uvidíme, jak to dopadně a že je to ve hvězdách, i když ta sliznice se mu fakt nezdála, to tam zkoumal snad půl hodiny. A poslední MS? někdy mezi 20-30 dubnem... 😀 😀 😀 mě to nějak vypadlo z hlavy
takže je možný abych byla těhu, úplně na začátku? logicky si říkám, že teda za 48 hodin by se mělo hcg zdvojnásobit, takže v pátek min. 25, a těhotenský testy z moči jsou od 20. takže v pátek z ranní moči bych měla mít dvě čárky, nebo ne?? 😉
@koblizekmilca 0,8 je hodně málo, to se myslím bere jako 0 nebo chyba laboratoře.. Pokud jsi měla ovulaci týden a víc od styku, tak je to už docela pozdě na to, aby se zadařilo.
16DPO a hcg jen 32. to je hodne malo co? :(
@biedronca nenííííí! Záleží, jaké bude za 2 dny, jestli bude hodnota alespoň dvojnásobná.
@pampeliska1 tak 20dpo hcg jen 150, roste ale pomalu.Ted jsem v Turecku, takze to je bud a nebo...třeba to bude bojovnicek,treba se stane zázrak 😉
@kaleilah nikdo neumí věštit,co chceš slyšet?spíš bych to na tehu neviděla,trošku bych se přikláněla i k mimoděložní ,nebo dojde ms vše je o čekání
@doublefantasy já začínala jedno těhotenství s 27 jednotkami, na krev jsem byla v den očekávané ms, dopadlo to dobře, dceři bude za pár dní 8 let 🙂
držím palce, není důležitá ta počáteční hodnota, ale aby se obden cca dvojnásobila, tzn. aby tam zítra bylo kolem 45-50 jednotek 🙂
@saminomimino kaleilah položila tu otázku v roce 2011 😉
@doublefantasy Zajdi si na kontrolní krev... Mně to přijde jako i vcelku normální hodnota na 31 DC, však i těhotenský testy mají citlivost 10 a 25. Mohla jsi mít taky ovulaci klidně později.. Důležitej je růst hcg, tak si to nech zkontrolovat, tak to teď zjistíš nejrychleji... tak držím palce, ať je to dobrý...
@doublefantasy A co na to dr? To je mi líto... budu držet palce, ať to ta horší varianta není. 🍀🍀🍀
@doublefantasy To chápu, ono je to o strach s takovým přístupem dr... tak kdyžtak ta pohotovost, i když na ultrazvuk bude brzy, ale pro jistotu radši jdi. Držím moc pěsti, ať je to alespoň v děloze.
Hcg
Tak abych další maminky uklidnila 16 den po oplodnění hcg 34 prý hodne nízké ale teď tu ležím s malým cipískem a jeho porodní váha byla 4620 g.

Ahoj také potrebuji poradit 9.6 jsem měla nechráněný pohl.styk 15.6 by měla být podle aplikace ovulace ale 16-17 jsem mela pruhledny vytok a 18-19 krémový četla jsem ze pruhledny je pred ovu a krémový po.. 22.6 jsem byla na odběrech krve a vysledek 0,8 nevím co si o tom mám myslet může nekdo říct svuj nazor prosím?