I když je to moje druhé těhotenství, jsem fakt zmatená 🤣🤦‍♀️. Těhotná nebo ne?

lluussii
21. led 2023

Dobrý den, ráda bych vás poprosila o názor. Předem bych měla říct že ms mám poslední půl rok dost nepravidelnou tak že vždycky když přijde, je to takové "překvápko". Poslední kterou jsem však měla, začínala 24.12.2022.
Teď ve středu 18.1.2023 jsem si udělala první test, ten obyč papírový (na fotce úplně ten vlevo). Další den jsem si udělala 2x ten do proudu moči ale oba byli jasně negativní. Další den mi to i tak nedalo a udělala jsem si zbylé 🙈. Jen že teď fakt nevím jestli jsem fakt těhotná nebo ne 🤦‍♀️, takový 50/50. Když jsem si to naschvál počítala na "těhotenské kalkulačce" tak bych teď měla být ve 4tt. Zatím mi ale nic není. K doktorovi jsem objednaná za 14dni ale do té doby bych potřebovala slyšet aspoň jednoznačný pohled, buď jo nebo ne 🙏🤷.
Děkuji za jakýkoli názor 🙂

lluussii
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
leslieth
21. led 2023

@lluussii zkusila bych za 2 dny jiný test. Tady ty fialové dělají falešné duchy často.

lluussii
autor
21. led 2023

@leslieth ale že tam na 3 jsou vidět, že? Vím že ta fotka je dost blbá...
Dva by měli být od mamatestu a dva jsem koupila asi úplně nějaký obyc (když jsem koukala doma tak neměli ani dobrou citlivost - vysoké číslo)

pajusz
21. led 2023

@lluussii vidím 3 ducho-čárky a docela dobře 😉🍀

lluussii
autor
22. led 2023

@pajusz zase ale těch 5 testů je všechno děláno z jedné moči 🙈 ale možná je to způsobené tím že je to moc brzy, proto ukazují možná různé výsledky díky různým druhům testů a tím pádem i různé citlivosti.
Každopádně buď počkám jestli ještě přijde ms nebo to pak jistí ten doktor 🙂🙏

europa00
22. led 2023

Ahoj normwlne pozitivní test růžové čárka dobre viditelná držím palce ať se dobre vyvyji

lencaa11
22. led 2023

@lluussii nějaký 👻 tam je ale nic co by šlo napsat pozitivní testovala bych za dva dny

carameels
22. led 2023

Tak doktor za 14 dní to rozsekne. Nebo do té doby další testy. I když je nepravidelná menstruace, tak až včera byl ten den, kdy bys to mohla dostat. Testování 18. 1. mi přijde relativně brzo. Já měla nepravidelnou ms po prvním porodu 30-45 dní a to jen 2x a v den vynechání (po 28 dnech) jsem měla sotva znatelnou čárku.

pajusz
22. led 2023

@lluussii prosím tě nesmíš to brát tak vědecky😄 já jsem teda magor co se testu týče, ale dělala jsem jen ráno a odpo 😄😄. A pro příště aspoň víš že strkat 5 testu do jedny moci je nesmysl. Kdybys viděla moje testy, já je ani nesdilela ptz jsem nepotřebovala názor druhyho, viděla jsem že síle prapodivne, nic méně jsem už v půlce. Prostě ten hormon se každý tvoří jinak, každá jsme jiná.. Nenech se rozhodit, dej na vlastní úsudek. A víme všichni do jedné ze jinak test vypadá v reálu a jinak na fotce. Ač v reálu viditelný dobře na fotce zachytitelny na prd... Neřeš, co dneska?

lluussii
autor
22. led 2023

@pajusz už nemám zásobu testů 🤣🤷 musím zítra koupit😅(možná mi to nedá a půjdu si ho dneska koupit na zítřek 🙏💪. U prvního jsem to zjistila až ke konci 1.trimestru. Teď jsem měla takový tušení že se zadařilo tak už jsem testovala 🙈

pajusz
22. led 2023

@lluussii já jsem teď právě věděla snad od začátku že jsem těhotná. Pozitivní test už 23dc, prsa bolela jak kráva snad od ovulace 😄😄

pajusz
23. led 2023

@lluussii tak jsem na tebe zvědavá 😉

lluussii
autor
23. led 2023

@pajusz asi nic 😌 tenhle je z dnešního rána. I tak půjdu k tomu doktorovi, třeba to z krve pozná lépe

lencaa11
23. led 2023

@lluussii zatím negativní uvidíte u lékaře na kontrole vyzkoušet za par dní test ještě

pajusz
23. led 2023

@lluussii pokud je negativní teď a předtím bylo pár duchacku nevěřím že by se za pár dní něco ukázalo. To spíš věřím že se ještě tenhle test vybaví, ale pokud ne, myslím že to je jasne a je mi to lito. Jinak za mě tyhle testy z drmax stoje za prd. Mě ukazovali skoro nic ikdyz plastovej už měl pěknou čárku

lluussii
autor
23. led 2023

@pajusz zkusila jsem zase jinou značku testů

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru