icon

Interpretace výsledků testu Clearblue: Je ještě brzy?

vanoce2023
4. led 2024

Holky 1. test dělán 23.12. a bylo tam 1-2 a 2. test dělán dnes 04.01. a je tam 2-3. Je to v pořádku, když na ultrazvuku doktorka nic nevidí zatím? Měla bych být 5+4, ale je možné, že je to mladší, že byla posunuta ovulace že? Na kontrolu jdu zase v pondělí 08.01. a to už tam něco být vidět musí…❤️🙏🏻 Uklidněte mne, že je ještě brzy?…

Interpretace výsledků testu Clearblue: Je ještě brzy?Interpretace výsledků testu Clearblue: Je ještě brzy?
Strana
z4
vanoce2023
autor
4. led 2024

@hanaalb Mám tady, že jsem 5+5 dle MS. I v aplikaci to mám, v pondělí budu 6+2, takže pokud v pondělí nic nebude vidět, tak je to asi zamlklé těhotenství. Ale stále v koutku věřím.

vanoce2023
autor
4. led 2024

Tak moc si přeji, ať je pondělí, ale zároveň dávám mému tělu čas a vím, že až budu sedět v čekárně u doktorky v pondělí, tak si budu říkat, tak jsem už tady a teď se to dozvím.

hanaalb
5. led 2024

@vanoce2023 a co by jste chtela videt? Ono i 1 den je rozdil velikej tady v zacatcich. V pondeli by mel byt min.zloutkovy vacek, dutinka. Zalezi na hodne faktorech. Delka cyklu, kdy byla ovulace,jak stoupa HCG

hanaalb
5. led 2024

@vanoce2023 od 2-3 jsem sla teprve za 2 tydny k doktorovi .

vanoce2023
autor
5. led 2024

@hanaalb Děkuji. Doktorka vypadala hodně zklamaně, že nic neviděla, takže mě moc neuklidnila. Nespím, jsem ve stresu hrozně moc, dnes si asi zajdu na HCG sama, ať vím. A snad mi to dnes i řeknou, jaká je hodnota.

alice345
5. led 2024

Co bys chtěla, aby bylo v 5+4 vidět? Je to strašně brzo, neměla jsi na gyndu tak brzo vůbec chodit, akorát se neuroticky stresuješ, což je k ničemu. Počkej na další kontrolu, ale i na ní teoreticky nemusí být vidět nic (mladší těhotenství, horší UZ přístroj atd.). Mělo by se chodit až od 8. týdne (tj.7+0 a dál), dříve to je zbytečné.

Případně dojít jako samoplátce na hcg z krve 2x po sobě v rozmezí 48 hodin a podívat se, jak roste. Ale to ti ve finále taky nedá žádnou záruku, roste i při mimoděložním nebo třeba při mole.

V této fázi ti nikdo a nic nezaručí prosperující těhu, bez ohledu, zda je nebo není něco vidět na UZ, takže nezbývá, než se dát psychicky trochu dohromady a vydržet. Pokud tě takto zmáhá teprve potvrzení těhotenství, tak samotné těhu a mateřství tě úplně porazí, tam je těch stresů výrazně víc (s tvým přístupem).

vanoce2023
autor
5. led 2024

@alice345 Jedno dítě již mám. Na druhé čekáme 10.let, stále nic. Během 10.let je to moje druhé přirozené otěhotnění. 1.nedopadlo, nerostlo, musela jsem na revizi, mám toho za sebou opravdu hodně, IVF, IUI, operace…Takže to, že jsem objevila 2 čárky na testu pro mě neskutečně moc znamená a o to víc jsem ale ve stresu a mám strach z toho, aby nám rostlo a aby to dopadlo dobře. Bohužel svou psychiku neovlivním, i když bych chtěla. Šla jsem tak brzo, protože si mě tak brzo paní doktorka pozvala. Taky nechce něco zanedbat.

helen_h
5. led 2024

@vanoce2023 Volala jsem si na tu hladinu HCG? To jen že když "nic neviděla", tak hlavně aby byl zárodek v děloze, aby to nebylo mimoděložní... UZV něco ukáže tak od 1000 jednotek HCG. Hlavně že Vás nic nebolí a v pondělí uvidíte.

vanoce2023
autor
5. led 2024

@helen_h Dnes si to zjistím to HCG, snad teda. Nene, nic mě nebolí, nešpiním, nekrvácím, nic, ani břicho mne nebolí. Prsa taky pořád cítím, sice míň, ale jsou zvětšená a tvrdá pořád.

vanoce2023
autor
5. led 2024

@helen_h No právě si tam napsala do PC doktorka, že není vyloučeno mimoděložní. Takže tak. Že si to musí napsat, když tam mic nevyděla. Ale musíme počkat do pondělí.

helen_h
5. led 2024

@vanoce2023 Jinak to HCG by měla vědět do druhého dne po odběru. Určitě si pro info zavolejte, jak to dopadlo. je totiž blbé, když je už hodně jednotek (přes 1000) a v děloze není nic vidět, pak jsou na místě opakované kontroly, aby se vyvrátilo to mimoděložní.

vanoce2023
autor
5. led 2024

@helen_h Dobře. Zeptám se. Moc děkuji. Dám vědět.

hanaalb
5. led 2024

@vanoce2023 presne hladina HCG uz neco napovi

hanaalb
Odpověď byla odstraněná
hanaalb
5. led 2024

@hanaalb uz nevim jak jinak ti vysvetlit, ze proste nebylo ani mozno nic videt

vanoce2023
autor
5. led 2024

23.12. jsem objevila 1-2 týdne na digi testu, 27.12. jsem jela na gynekologii, prý tam něco vidí, ale jistá si není, objednala mě za týden 03.01., také nic neviděla. Teď půjdu v pondělí a už by prý mělo být něco určitě vidět, alespoň malá tečička. Podle kalendáře jsem 5+6, ale může být mladší, posunutá ovulace, všechno s tím může souviset no.

vanoce2023
autor
5. led 2024

Dnes jsem si zase dělala test, jestli neslábne a takové dálnice jsem neviděla! ❤️

ileni
5. led 2024

@vanoce2023 no ale na tu první návštěvu si tě podle všeho doktorka napozvala...ono je to těžký,když si nejsi schopná ani zavolat na výsledky HCG, hlavně aby ti ta hodnota byla k něčemu, dnes by to chtěla další odběr... Testy nedělej,už ti vůbec nic neřeknou, takhle prosperující těhotenství nepoznas

vanoce2023
autor
5. led 2024

@ileni Pozvala si mě i na 1.návštěvu. Ve středu mi brala krev a čtvrtek a pátek mi neordinuje, proto tam nemohu zavolat, ale zavolám si do nemocnice do laboratoře, kam se krev posílá, zda mi to řeknou.

ileni
5. led 2024

@vanoce2023 jako že si tam rano 27. Volala a hned ti řekli honem rychle sem,jo? Na gyn. Ambulanci jsem dělala,takže tohle se mi nezdá úplně pravděpodobný, ale dobře....nicméně žádný soudní doktor/porodní asistentka nepozve takhle brzo. Jediné,že by si honil body na pojišťovnu

vanoce2023
autor
5. led 2024

@ileni Nene, hned po testu jsem informovala paní doktorku a ona, že mám hned 27. přijet.

ileni
5. led 2024

@vanoce2023 psala jsi,že test sis dělala 23

vanoce2023
autor
5. led 2024

@ileni Ano a hned ten den jsem ji volala.

ileni
5. led 2024

@vanoce2023 jako v sobotu jo?

vanoce2023
autor
5. led 2024

@ileni Ano. Přesně tak. Moje paní doktorka to tak má, v pátek neordinuje, v sobotu odpoledne ano.

ileni
5. led 2024

@vanoce2023 no jasně, už to vidím. Hlavně den před ŠD. Podle všeho si v té době neměla ani vynechanou menstruaci

vanoce2023
autor
5. led 2024

@ileni Nechápu o co Vám jde. Mé těhotenství je vysněné a paní doktorka z toho byla taky nadšená. Takže je to opravdu tak. A vynechanou menstruaci jsem měla. Nebudu se tady hádat o tom, jak to bylo. Nemám důvod neříkat pravdu. Chci jen Vaše rady a názory. To je vše.

ileni
5. led 2024

@vanoce2023 ale ty jsi tady rady a názory dostala, ale nechceš to slyšet, prostě si tam šla brzo a pokud jsi volala Dr,když jsi byla tak 3+6 tak to je opravdu brzo. Ale klidně založ dalších x diskuzi...

vanoce2023
autor
5. led 2024

To je hrozný, mám to nad 4.000 jednotek. Ale jak je možné, že nic neviděla? Mimoděložní? Teď čekám v nemocnici na ultrazvuk a podívají se na mě, kde to je a uvidí se. Panebože.

bejuna29
5. led 2024

@vanoce2023 vzhledem k výši hcg je to bohužel dost pravděpodobné, že jde o mimodělžoní :-/, protože běžně je něco něco vidět už od 1000-1500 jednotek. držím palce ☹

Strana
z4