Interpretace výsledků testu Clearblue: Je ještě brzy?
Holky 1. test dělán 23.12. a bylo tam 1-2 a 2. test dělán dnes 04.01. a je tam 2-3. Je to v pořádku, když na ultrazvuku doktorka nic nevidí zatím? Měla bych být 5+4, ale je možné, že je to mladší, že byla posunuta ovulace že? Na kontrolu jdu zase v pondělí 08.01. a to už tam něco být vidět musí…❤️🙏🏻 Uklidněte mne, že je ještě brzy?…

@vanoce2023 a mate jiny UTZ nebo neco? Co vam dali?
Nedali mi nic. Ležím tady a čekám, co bude, ráno mi udělají ultrazvuk, jak to vypadá a podle toho se rozhodne. Ale teď jsem byla ve sprše a zase jsem zakrvácela a břicho jak na menstruaci. Myslím, že pomalinku odchází…
@vanoce2023 ani zadny leky? Kapacku..
Ne nic prostě. Prý se uvidí zítra ráno. Achjo. Od půlnoci nemám jíst a pít, kdyby se zítra musel udělat zákrok. Takže to asi moc nevidí. Život…
Už krvácím hodně, teď jsem byla na WC a uplně krev…A to je konec…
Spontání potrat a revize. Končím s diskusí.
@vanoce2023 mrzi me to, prala jsem stastny konec😢❤️🍀
Bohužel zázrak se v mém případě nekonal. Nejradši bych to brala jako zlý sen z krerého se probudím, ale není tomu tak. Co se dá dělat. Život jde dál a já musím jít taky. Třeba se povede a až do konce ještě…někdy…příště…
@vanoce2023 to mě mrzí, můžu otázku proč vás ženou na revizi, když proběhl SP, neodešlo všechno?
jinak ano život jde dál, mám za sebou 1x biochemko a 4x ZT v 9tt (3 s revizí a 1 s potratem bez revize)... musím jít dál a věřit, že se jednou zadaří...bolest ze ztráty v člověku zůstane, ale naučí se s ní nějak žít, držím palce, ať se zadaří co nejřdíve

Krvácení přestalo, břicho pobolívá, jak na menstruaci, ale opravdu slabě. Čekám a čekám, jestli mě ještě dnes vyšetří nebo ne. Ta nejistota je hrozná.