Jak chápat špinění a testování po vyvolávací menstruaci?
Holky tak jsem tu zase, jsem jiz 10 dni po vyvolavacce dostavili se jen hnede spineni (takova cerna krev) dva dny ale na testu mam tohle. Zadna normalni menstruace mi neprisla s cervenou krvi. Jak to mam chapat?😉🥰 Ani zadne ms bolesti..

radši bych šla k doktorce... ať udělá ultrazvuk a veme krev... zásek MS a pozitivní test může způsobit i cysta - já to tak měla 😒 nicméně držím palce ať je to 🤰 dej vědět
Takhle vypada druhá značka test slunicko 😊😇
@cekamnazazrak
@wladimira
@l01991
@ruze32 podle mě určitě pozitivní,mela jsem tyto samé testy a dnes jsem 24tt 😊
@adepickova dekuji za nazor🥰
@ruze32 Ahoj,zkusila jsi i jinou značku???Tyto testy takové čárky dělají rády, mám bohatou zkušenost a na jiných značkách ani náznak.....Držím palce....
@vikysek0987 ahoj zkousela jsem delat test slunicko a mamatest, rapidclear a vsude carka😊 jediny kde jsem carky nenasla byl test pepino😊 ve stredu jdu holky na utrazvuk, tak mi drzte palce. Miminko jsem neplanovala, sice jsem mlada, je mi 21 let, ale samozreme budu rada 😊 s pritelem bydlime a praci take mam.
@ruze32 Ahoj,nevím, zda nejdeš moc brzy,dr.,nemusí ještě nic vidět...Já když si nebyla jistá,riskla jsem digitál,ten potvrdí, nebo vyvrátí vždy....Buď ráda, že by přišlo miminko takhle brzy,první se mi narodilo ve 33letech,přijdu si už stará,bez síly a energie 😁Teď čekám druhé a je mi 35....Zrovna onehdá jsem si říkala ,že jsem měla mít děti o deset let dříve minimálně 😅Moc držím palce, ať je vše v pořádku a dej ,jak jsi dopadla ❤
Tak uvidime zda-li tedy jsem tehotna ci ne 😍🥰 dekuji moc za podporu! Dam vedet zitra rano!
@coconat
@vikysek0987
@vikysek0987
@ruze32 držím pěsti 🍀
@adepickova tak jsem doma holky a doktor vubec nic na ultrazvuku nevidel, tak ja nevim proc mi ty testy ukazuji druhou carku. Odebral mi krev tak uvidime. Jsem z toho nejaka spatna😔
@coconat
@vikysek0987
@ruze32 určitě jsi šla brzy, já osobně šla k dr až 2-3 týdny po prvním slabě pozitivním testu a už bylo všechno krásně vidět, i srdíčko už bylo... Uvidíš, co ta krev a další kontrola, držím palce
@ruze32 taky jsem to tak měla můj dr si me objednal brzo a nic vidět nebylo,tak mi dal další kontrolu za 2 týdny a už tam něco malinko vidět bylo 😊
@ruze32 Ahoj a zkoušela jsi ještě jiný,kromě tohoto??Jinak jestli tam miminko je,ukáže se později🤗
Takhle holky vypadaji vsechny moje testy co jsem si delala😊
@vikysek0987
@adepickova
@jako_mala_holka
@l01991
Je to mamatest a sluníčko, clearblue ukazal negativni, jsem z toho jelen😅
@ruze32 vypadá to nadějně 🍀taky jsem měla takové testy q clearblue negativní až za pár dní byl pak pozitivní 😁
@ruze32 rozhodující bude krev.. kdy si máš volat o výsledky?
Teď odpoledne😊
@cekamnazazrak
@adepickova
@ruze32 tak drzim palce a dej vedet… 🙏🏼

Je tam něco vidět,zašla bych znovu k dr....