icon

Jak chápat špinění a testování po vyvolávací menstruaci?

ruze32
12. bře 2022

Holky tak jsem tu zase, jsem jiz 10 dni po vyvolavacce dostavili se jen hnede spineni (takova cerna krev) dva dny ale na testu mam tohle. Zadna normalni menstruace mi neprisla s cervenou krvi. Jak to mam chapat?😉🥰 Ani zadne ms bolesti..

Jak chápat špinění a testování po vyvolávací menstruaci?Jak chápat špinění a testování po vyvolávací menstruaci?Jak chápat špinění a testování po vyvolávací menstruaci?
Strana
z2
adepickova
17. bře 2022

@ruze32 krásná čárka je to ❤držím pěsti 🍀

ruze32
autor
18. bře 2022

Holky tak krev negativni.. nechapu...

vikysek0987
19. bře 2022

@ruze32 Já ano,psala jsem Ti to už kdy...Tyhle testy to prostě dělají...Proč je tomu tak,nevím...Mohu i zaslat ty svoje, krásné čárky a nic z toho,jiné značky naprosto negativní....Dávají akorát falešné naděje a radost....

adepickova
19. bře 2022

@vikysek0987 moje testy vypadali takto ,sluníčko jedine čárky a ostatní vůbec,momentálně jsem ve 24tt asi jak komu nebo nevím 🤷‍♀️

vikysek0987
19. bře 2022

@adepickova ty první ne, tak jsou čárky neúplné, ale těm poslední je jasný....Pošlu moje....Jinak já vždy ověřila jiným a nic...Digitální taky ne,takže za mě jimi netestovat....Na druhou stranu, když se jedná o těhotenství, dělají nejhezčí a nejvýraznější čárky, jen jim na první dobrou nevěřím, samozřejmě neříkám, že to musí mít každý 😊Tobě moc gratuluji ❤Já jsem momentálně teprve 6.týden....Dlouhá cesta přede mnou.....

vikysek0987
19. bře 2022

@adepickova Ps:to jsou ty falešné čárky....

adepickova
19. bře 2022

@vikysek0987 ono to uteče neboj 😁také gratuluji ❤

Strana
z2