Jak chápat špinění a testování po vyvolávací menstruaci?
Holky tak jsem tu zase, jsem jiz 10 dni po vyvolavacce dostavili se jen hnede spineni (takova cerna krev) dva dny ale na testu mam tohle. Zadna normalni menstruace mi neprisla s cervenou krvi. Jak to mam chapat?😉🥰 Ani zadne ms bolesti..

Holky tak krev negativni.. nechapu...
@ruze32 Já ano,psala jsem Ti to už kdy...Tyhle testy to prostě dělají...Proč je tomu tak,nevím...Mohu i zaslat ty svoje, krásné čárky a nic z toho,jiné značky naprosto negativní....Dávají akorát falešné naděje a radost....
@vikysek0987 moje testy vypadali takto ,sluníčko jedine čárky a ostatní vůbec,momentálně jsem ve 24tt asi jak komu nebo nevím 🤷♀️
@adepickova ty první ne, tak jsou čárky neúplné, ale těm poslední je jasný....Pošlu moje....Jinak já vždy ověřila jiným a nic...Digitální taky ne,takže za mě jimi netestovat....Na druhou stranu, když se jedná o těhotenství, dělají nejhezčí a nejvýraznější čárky, jen jim na první dobrou nevěřím, samozřejmě neříkám, že to musí mít každý 😊Tobě moc gratuluji ❤Já jsem momentálně teprve 6.týden....Dlouhá cesta přede mnou.....
@adepickova Ps:to jsou ty falešné čárky....
@vikysek0987 ono to uteče neboj 😁také gratuluji ❤

@ruze32 krásná čárka je to ❤držím pěsti 🍀