icon

Jak dlouho může trvat zpoždění menstruace?

nevimjak_
29. lis 2024

Holky mam spozdeni jeden den ale boli me po cjvilkacj v podbrisku vcera sem si myslela ze to dostanu a nic byla jsem i takova ubrecena vse me strasne stvalo jak dlouho muze mit holka spozdeni a jaktoze ho mam?

lemamama
29. lis 2024

Těhotenský test sis dělala?

ileni
29. lis 2024

@nevimjak_ tak teď mi řekni, jestli těch 30 vteřin bez ochrany ti za tohle stalo? Je ti 15, nejspíš ještě připravena, nic vám neuteče ....tělo ne i stroj, ses ve stresu. Podle toho, co jsi psala minule, jsou to 3 týdny, udělej test a příště více zodpovědnosti

miryp
29. lis 2024

Tvrdila jsi, že máma vše ví, tak vlastně vůbec nechápu založení x-té diskuze k dané věci. Kdyby moje dcera přišla s tím, že si nechala strkat penis do vagíny bez ochrany, tak už by dnes ráno měla za sebou test, aby byla jistota, že je zpoždění jen důsledek stresu...
Na 99,99 % bude zpoždění způsobené stresem a bolesti v podbřišku a změna nálad budou jen předzvěst MS.
Opět ti doporučuji dovzdělat se v otázkách sexuálního života a rovnou přidej i otázky související s menstruací. Máš tam značné rezervy.
A prosím, tentokrát zůstaň u jedné diskuze, nezakládej jich víc...

nevimjak_
autor
29. lis 2024

@miryp ja uz jich zakladat vic nebudu tohle je posledni

nevimjak_
autor
29. lis 2024

@lemamama dnes ne ale delala pred 5 dny cca a byl negativni bylo to z ranni moci a bylo to nejak 16-17 dni po styku

lemamama
29. lis 2024

@nevimjak_ tak by bylo lepší udělat si další test, ten ti poví nejvíc.

jaja01k
29. lis 2024

@nevimjak_ Udělej si další test. Pokud bude negativní, těhotná nejsi. Jeden den zpoždění nic neznamená, to je úplně normální.

nevimjak_
autor
29. lis 2024

@lemamama dobre dekuji