Jak jste to měly po vyvolávačce?
Pekny vecer.
Zajimalo by me zda jste mely podobnou zkusenost.
Pred mesicem a neco jsem vysadila HA... pred tydnem jsem byla u mudr na vysetreni a na ultrazvuku bylo vajicko volne v deloze. Takze bud a nebo. Mudr mi na to pichla vyvolavacku pac jsem mela mit uz tak den dva ms ale taky pry proto aby se zvetsila delozni stena a kdybych nahodou byla tehu tak at se ma to vajicko kam zavrtat.
Jenze sem se zapomnela zeptat kdy bych to tak mela dostat pripadne kdy bych si mela udelat tehutest.
Na netu ctu ze nekdo to dostal po 5 dnech jiny po deseti. Ted je to 7 dni a me zajima jaka byla vase zkusenost pripadne co si o tom myslite. Nebudu se ptat jestli jsem tehu na to je TT. Spis me zajima jestli uz je mozne aby neco ukazal nebo cekat jeste treba do dalsi planovane periody.
Prijde mi ale dost zvlastni, ze kdyz tam to vajicko bylo tak ze by (pokud nejsem v tom) do tech sedmi dnu uz davno nevyslo ven.
Je to slohovka sorry ale ve vyjadrovani sem hovado 😄
Budu rada za nazory.
Diky holky a prijemny vecer.
To nemohlo být vajíčko, ale žluté tělísko. MS po Agolutinu dorazí do 14 dní.
Mně vzdycky rikala mudr že po agolutinu do sedmi dnů, já jsem vzdycky dostala MS okolo pateho dne...a co ty , jak to teda dopadlo

Vajíčko volně v děloze a viditelné na UTZ... to je nějaká pitomost, to nemůže být vidět.