icon

Jak poznat těhotenství: Diskrétní příznaky a zkušenosti ostatních?

18. dub 2024

Zdravím, zatím takto anonymně...Podle posledních ovulace bych měla být 11dpo a teď ráno se me objevil malinko nepatrný duch...zdařilo se? 🙂 jde vidět opravdu jen maličko...měl někdo taky tak?

Jak poznat těhotenství: Diskrétní příznaky a zkušenosti ostatních?Jak poznat těhotenství: Diskrétní příznaky a zkušenosti ostatních?
lencaa11
18. dub 2024

Zatím nic počkala bych pár dní

rosalindamelinda
18. dub 2024

Jasně negativní TT.

jaja01k
18. dub 2024

Negativní.

marble93
18. dub 2024

Já tam teda něco vidím 🙂 a to jsem majitelka testů, na kterých tady nikdo nic neviděl a přesto čekám miminko 🙂

rosalindamelinda
18. dub 2024

@marble93 🙈 tyjo já nechápu to lovení duchů na negativních testech... já mám MS, ale schválně si koupím TT a vložím sem negativní výsledek... a už vidím, jak mi někteří napíšou, že tam "něco" vidí 😂 takže je to prostě jenom o tom, že asi některé ženy tady chcete "potěšit" nebo já nevím, proč jim dáváte falešné naděje...to taky není dobré 😕

marble93
18. dub 2024

@rosalindamelinda tak paní nepíše, že by měla MS... a jen jsem řekla svůj názor, na to ještě v této zemi má každý právo 🙂 vidíte něco vy na tomhle testu?

rosalindamelinda
18. dub 2024

@marble93 jasně, já napíšu, že nic nevidím a vy mi napíšete to, co jste ted psala o řádek výš: že jste majitelka testů, na kt. nikdo nic neviděl...😂
Jenže je velký rozdíl v tom, že tohle je opravdu negativní test, možná máte další - jiný test, který byl posléze pozitivní ...ale tím pádem nezaměňujte negativní X pozitivní test ano...

marble93
18. dub 2024

@rosalindamelinda a přesně kvůli takovým, jako jste vy jde spousta skupin a konverzaci do háje... protože musíte za každou cenu útočit na lidi kolem. To se nemůžete starat sama o sebe a věnovat se svým názorům? Musíte se furt navážet do ostatních, co něco napíšou? Spousta lidí je plná zloby a úplně zbytečně! Dejte si víno a hoďte nohy nahoru... třeba se vám přelije lepší nálada ;)

safulik
18. dub 2024

@marble93 musím jen souhlasit. Tahle paní ať komentuje co komentuje vidím jen samé útočení.

marble93
18. dub 2024

@safulik mě to opravdu stve (mrzi). Dneska se člověk nemůže na nic zeptat a nebo odpovědět, aniž by dostal od lidí sodu 🫣 přitom - proto tyhle fóra apod. vznikly,ne? Aby se lidi mohli poradit, dozvědět něco nového... dnešní doba je bohužel fakt plná zloby, nenávisti..

rosalindamelinda
18. dub 2024

@marble93 Na nikoho neútočím. Když vidím negativní TT a napíšu: je to negativní výsledek - tak to není žádné útočení. Je to objektivní názor. Pokud bych viděla pozitivní TT a napsala bych: je to pozitivní výsledek - tak to taky není přece žádné útočení. Je to opět objektivní názor.
Ale - je rozdíl v tom, co zdejší zakladatelky a pisatelky chtějí jakoby slyšet že? Tak to napište narovinu, že chcete slyšet jen odpovědi typu: ano, vidím ducha; samozřejmě, něco tam vidím! Jé, tam se něco rýsuje a bla bla bla...nad takovými odpověďmi se rozplýváte a jste spokojené... Jakmile někdo napíše opak, tak hned útočí, hej strašné 🙈 A to jste dospělé ženy nebo malé holky, které neunesou pravdu nebo kritiku? 🙉
To přece nejde, vy tady lžete a píšete dezinformace - když píšete o negativním TT, že je jakoby pozitivní, že je tam duch... a dáváte těm ženám jen zbytečné a falešné naděje. Pak budou akorát smutné.

marble93
18. dub 2024

@rosalindamelinda no vidíte- ale já tam prostě něco u zakladatelky vidím. A může vám být jedno, že jsem to napsala.. vy jste si napsala svoje, já svoje.. a může napsat dalších 10 lidi svůj vlastní názor. Já nic slyšet nepotřebuji, nejsem odkázana na názor vás (potažmo ostatních na netu). Mám vlastní rozum... vnasejte dal své negativní postoje k lidem - děláte dobře! 💪

rosalindamelinda
18. dub 2024

@marble93 Vy dál vypisujte lži o negativním těh.testu, jak je pozitivní s čárečkou, ikdyž je úplně bílý, jasně 😉 Asi si musí až zakladatelka uvědomit, až přijde ms, že to byl skutečně negativní těh.test a @marble93 jí akorát mazala medíček kolem pusy 👎

lenerka1
19. dub 2024

Ono hodně záleží i jak je barevně nakalibrovaná obrazovka, takže jeden vidí sněhobílo a jiný dušíka, netřeba se kvůli tomu hádat. Já vidím ducha na černobílém, v barvě se jeví negativní.

autor
20. dub 2024

Holky tak jen pro vyjasnění dnešní test 😄🤗. Snad už se nebudete hádat 😄

marble93
20. dub 2024

Blahopřeji 🙂 a jsem ráda, že se nemusím bát žaloby za dezinformaci :P 🙂

autor
20. dub 2024

@marble93 Děkuji🙂

safulik
20. dub 2024

Yes! Vždycky mám radost, když není podpora zbytečná 😁 moc gratuluju! 🍀

safulik
20. dub 2024

@marble93 😃 ona paní se ozve někde zase 🤣 jsem v klidu ✌️

jaja01k
20. dub 2024

Gratuluju, teď už je to jasné 🙂

autor
20. dub 2024

@safulik
@jaja01k Děkuji 🤗❤️

bh8
20. dub 2024

@safulik to je hrozna <|> to se neda jinak rict, jako nechapu.. nevyrovnana a nestastna, ze?
@rosalindamelinda
A zakladatelce diskuze moc gratuluju a preju, at je vse v poradku 🍀

lvl16
20. dub 2024

Zkušený lovec duchů to vidí nadějně 🙂.

lvl16
20. dub 2024

@lvl16 Ha, tak už vidím i ten další test. Tak super, gratuluju 🙂.

autor
20. dub 2024

@lvl16 děkuji 🤗