Jak poznat těhotenství: Diskrétní příznaky a zkušenosti ostatních?
Zdravím, zatím takto anonymně...Podle posledních ovulace bych měla být 11dpo a teď ráno se me objevil malinko nepatrný duch...zdařilo se? 🙂 jde vidět opravdu jen maličko...měl někdo taky tak?

Jasně negativní TT.
Negativní.
Já tam teda něco vidím 🙂 a to jsem majitelka testů, na kterých tady nikdo nic neviděl a přesto čekám miminko 🙂
@marble93 🙈 tyjo já nechápu to lovení duchů na negativních testech... já mám MS, ale schválně si koupím TT a vložím sem negativní výsledek... a už vidím, jak mi někteří napíšou, že tam "něco" vidí 😂 takže je to prostě jenom o tom, že asi některé ženy tady chcete "potěšit" nebo já nevím, proč jim dáváte falešné naděje...to taky není dobré 😕
@rosalindamelinda tak paní nepíše, že by měla MS... a jen jsem řekla svůj názor, na to ještě v této zemi má každý právo 🙂 vidíte něco vy na tomhle testu?
@marble93 jasně, já napíšu, že nic nevidím a vy mi napíšete to, co jste ted psala o řádek výš: že jste majitelka testů, na kt. nikdo nic neviděl...😂
Jenže je velký rozdíl v tom, že tohle je opravdu negativní test, možná máte další - jiný test, který byl posléze pozitivní ...ale tím pádem nezaměňujte negativní X pozitivní test ano...
@rosalindamelinda a přesně kvůli takovým, jako jste vy jde spousta skupin a konverzaci do háje... protože musíte za každou cenu útočit na lidi kolem. To se nemůžete starat sama o sebe a věnovat se svým názorům? Musíte se furt navážet do ostatních, co něco napíšou? Spousta lidí je plná zloby a úplně zbytečně! Dejte si víno a hoďte nohy nahoru... třeba se vám přelije lepší nálada ;)
@marble93 Na nikoho neútočím. Když vidím negativní TT a napíšu: je to negativní výsledek - tak to není žádné útočení. Je to objektivní názor. Pokud bych viděla pozitivní TT a napsala bych: je to pozitivní výsledek - tak to taky není přece žádné útočení. Je to opět objektivní názor.
Ale - je rozdíl v tom, co zdejší zakladatelky a pisatelky chtějí jakoby slyšet že? Tak to napište narovinu, že chcete slyšet jen odpovědi typu: ano, vidím ducha; samozřejmě, něco tam vidím! Jé, tam se něco rýsuje a bla bla bla...nad takovými odpověďmi se rozplýváte a jste spokojené... Jakmile někdo napíše opak, tak hned útočí, hej strašné 🙈 A to jste dospělé ženy nebo malé holky, které neunesou pravdu nebo kritiku? 🙉
To přece nejde, vy tady lžete a píšete dezinformace - když píšete o negativním TT, že je jakoby pozitivní, že je tam duch... a dáváte těm ženám jen zbytečné a falešné naděje. Pak budou akorát smutné.
@rosalindamelinda no vidíte- ale já tam prostě něco u zakladatelky vidím. A může vám být jedno, že jsem to napsala.. vy jste si napsala svoje, já svoje.. a může napsat dalších 10 lidi svůj vlastní názor. Já nic slyšet nepotřebuji, nejsem odkázana na názor vás (potažmo ostatních na netu). Mám vlastní rozum... vnasejte dal své negativní postoje k lidem - děláte dobře! 💪
Ono hodně záleží i jak je barevně nakalibrovaná obrazovka, takže jeden vidí sněhobílo a jiný dušíka, netřeba se kvůli tomu hádat. Já vidím ducha na černobílém, v barvě se jeví negativní.
Blahopřeji 🙂 a jsem ráda, že se nemusím bát žaloby za dezinformaci :P 🙂
@marble93 Děkuji🙂
Yes! Vždycky mám radost, když není podpora zbytečná 😁 moc gratuluju! 🍀
Gratuluju, teď už je to jasné 🙂
@safulik to je hrozna <|> to se neda jinak rict, jako nechapu.. nevyrovnana a nestastna, ze?
@rosalindamelinda
A zakladatelce diskuze moc gratuluju a preju, at je vse v poradku 🍀
Zkušený lovec duchů to vidí nadějně 🙂.
@lvl16 děkuji 🤗

Zatím nic počkala bych pár dní