Jak rozpoznat těhotenství po laparoskopii a hysteroskopii?
Ahojky, mám dilema. 6.11 jsem měla laparoskopii a hysteroskopii kvůli endometrioze. Týden před nevim přesně kdy jsme s přítelem souložili a proto že beru HA tak vše šlo dovnitř ALE v době hospitalizace po laparo a hysteroskopii mi zapomněli dát jeden den tabletky HA myslím že to bylo 8.11. HA jsem brala ráno a díky tomuhle vynechání teď beru HA večer protože mi to celé prekopali. Po propuštění jsem krvácení celkem silně prý je to normální a ptali se mě jestli nemám už Menzes ale nemohla jsem protože jsem brala aktivní pilulky HA pak to cca po týdnu prestalo pak jsem měla 4 dny pauzu neaktivnich to jsem začala znova krvácet po nasazení první aktivní pilulky se to klasicky zastavilo to bylo včera a dnes jsem znovu začala krvácet a to beru aktivní pilulky HA. Mám klasické fíky bohu konečně menstruační bolesti tj. Kříž a podbřišek a ne tu hrůzu co jsem měla dřív kvůli endo no ale… nechápu to… v podstatě krvácim už měsíc v přestávkami. Může v tomto případě jít v takové situaci o těhotenství? Kvůli jednomu dní vynechání? Od propuštění jsme měli sex ale opravdu něžně a přítel se raději neudělal do mě protože mě vše bolelo a kvůli případné infekcí. Takže sex cca týden při vynechání jedné pilulky a před vynecháním pilulky laparo a hysteroskopie. Je možné tedy těhotenství nebo v takovém případě vůbec? A je normální že takto stále krvácim a mám klasické menstruační bolesti hlavně Teda Kříž na to nejsem zvyklá moc vždy mě to šlo do nohou a do podbřišku při MS. Děkuji za odpověď
Krvácení měsíc vkuse není příznak těhotenství. Kontaktovala bych lékaře kvůli tomu krvácení a se sexem bych počkala

@fafrle ano možné je že krvacite máte po operaci jste jako v 6 neděli tak že žádný sex by teď neměl bejt a těhotenství to taky nebude