icon

Jak velká je pravděpodobnost otěhotnění?

makikia
10. črc 2015

Ahoj holky,asi jako většina z vás bych si přála miminko,s přítelem necháváme všemu volný průběh,nijak nesleduju plodné dny,neměřím BT,minulý měsíc jsem měla 8 dní zpoždění ale nakonec MS stejně příšla,chtěla bych vědět jak velká je pravděpodobnost otěhotnění když poslední MS byla 23.6. trvala cca 5 dní,cyklus mám převážně pravidelný 28 dní (až na ten minulý měsíc),takže další MS by měla přijít 20.7.Nechráněný pohl.styk byl 4.7. a 9.7.Předem děkuju za odpovědi

reketka
•
11. črc 2015

Ja to taky neresila, muj vypocet byl, ze ovu je cca 10-15.den od zacatku ms a povedlo se napoprve a to jako ze fakt jen jeden jediny pokus zrovna ten tyden 😉 Takze za me pravdepodobnost celkem velika 😀

lenysek1988
•
11. črc 2015

Já půl roku nebrala prášky, do 4 měsíců byla svatba a to v té době přítel nechtěl aby bylo miminko.....chtěl abych si ten den užila bez potíží...ten měsíc nic (samé vyřizování po úřadech a doktorech) a měsíc na to se nám zadařilo...Já na to nemyslela, když se zadaří tak se zadaří...ale manžel, třeba se nám to povedlo a bude prcek.... Ten se těšil moc....Taky jsem ji měla pravidelnou,ale na to jsem se moc nekoukala. Jen když jsem za celý měsíc nedostala MS tak jsem zpozorněla.

bajana
•
11. črc 2015

@makikia u zdravého paru je šanca otehotnieť 20% v jednom cykle