Jak vypadá implantační krvácení? Skutečné zkušenosti žen
Jak přesně vypadalo? 18 DC lehce naruzovely vytok, jakoby jen lehce obarvený ten standardní v této fázi cyklu. Ovulace byla 11 DC. 5 DC nám praskl kondom,takže tu samozřejmě zkoumám kdeco. Jinak žádný příznaky. U předchozích těhotenství jsem měla téměř vždy takové ty křeče implantacni, teď nic.
@katherine177 tak toto nebyla vysloveně krev. Spíš jakoby úplně lehce zabarveny ten standardní cervikalni hlen. Možná jen praskla nějaká drobná cevka. No jsem zvědavá
Teď je to 50/50 možná jste zrovna byla před ovu nebo doma ovu udělala bych test 14 dní od té nehody 😉
@lencaa11 tak test 21 DC slabě pozitivní. Z ranní moci mamatest 10. Tak to sedí na ten prasklý kondom 5 DC no. Pak byl ještě sex s Pharmatex 14 DC,ale pochybuju, že by byl uz teď pozitivní test no
Udělej te ještě jiný typ testu mamatest je teď hodně špatný dela falešné čárky máte foto
@lencaa11 jj normálně je hned videt
To ano to mají ženy taky hned vydet a tehotne nebyli proto píšu ještě vyzkoušet jiný typ testu aby to bylo vydet i na jiném testu na 100%
@lencaa11 jj určitě zkusim
@lencaa11 tak dnes čárka slabší než včera...ale asi to nejde považovat za úplně ranní moč když jsem byla ve 4 ráno čurat. Toto je test v 8 rano

Já měla slabé světlé krvácení na intimku a pak dál nic .