icon

Jak zjistit, zda je sestra těhotná?

lucie2726
5. bře 2025

že těhotný člověk nemá menzes mne se sestra svěřovala a bála se že může být těhotná a má menzes pořád mne s tím otravuje no jakože nedělala ale žádné příznaky jiné nemá zvracení nevolnosti bolesti prsou atd nemá Ne test prý nechce navíc víte jak probíhal sex? To že spolu spaly a udělal se jí na bříško a pak šli do sprchy a ten penis si osprchoval. A pak šli znovu dělat sex. No ale ona se bála že tam něco zůstalo nějaké kapičky tak si vzala tabletky escapale tabletky po sexu nouzová antikoncepce ale sex byl v listopadu a od té doby se bojí. A to už by podle mne byla ve 13 týdnů ne? Žádné příznaky nemá ani břicho neroste ani nemá tmavé dvorce.

gruyerre
5. bře 2025

@lucie2726 nemůže

klokanka31
5. bře 2025

Kdyby tady byl aspoň nějaký pořádný troll...🙄

lencaa11
6. bře 2025

@lucie2726 🫣🫣

strom14
6. bře 2025

Já už si spíš říkám, jestli tohle nezavání nějakou úchylkou a dotyčný se sem nechodí ukájet.

1pomnenka
6. bře 2025

Nepíšeš, zda se kromě sprchování byl i vymočit. Pokud ne, kapičky tam mohly zůstat. Věnuj se raději pravopisu než sexu.

martina8084
6. bře 2025

@lucie2726 určitě je těhotná, když měla takový divoký sex a ještě k tomu v listopadu.

zlataberta
6. bře 2025

@martina8084 😀😀

moudivlacek
6. bře 2025

Po prvním řádku jsem se na to to vyprdla, to psaní je katastrofa a ani mi to nestojí za přečtení, neb je mi jasné, že má někdo dobrý den, dost smutný život trole...

sticker
fioreta
7. bře 2025

Tohle je vážně moc 😅 aaspoň jsem se při pátku zasmála...

sticker