Jaká je pravděpodobnost těhotenství po užití Escapelle?
Zdravim, mam tu trosku slozitejsi situaci. Na zacatku ledna jsem vysazovala antikoncepci protoze mi nedelala uplne dobre (evra) a na konci ledna jsem mela pohlavni styk s pritelem a mel kondom, jen mam pocit, ze se protrhl. Na to jsem si dala po 16h pilulku nopregy a nejspis zabrala. Jenze ted meskam 2,5 mesice menstruaci, po pilulce byla slaboucka, spis spineni. Ted pred tydnem jsem si delala test a vysel negativni, a myslim si, ze by to uz znacne ukazalo. Jenze vcera jsem mela pohlavni styk zase a s ochranou, ktera se taky protrhla a pritel ejakuloval do me, po vytazeni jsme zjistili ze se protrhl. Po 9h jsem si dala pilulku Escapelle. Jenze ja nevim, jestli mam ovulaci nebo ne, mam to vsechno rohazeny. Pred stykem me bolely vajecniky a mam citlive bradavky. Bohuzel ted prochazim hodne stresem a ztratila jsem apetit k jidlu a nechci vubec jist, mam strach ze otehotnim i po pilulce. Myslite si, ze je tu velka pravdepodobnost? Ja si tehotenstvi dovolit nemuzu, je mi 17. Vim, ze je to ode me nezodpovedne, ale prosim vas, myslite si, ze budu tehotna?
@anonymni_456 šance je bohužel vždy hlavně teď zda máte rozházené hormony a i stres tělo se může chovat různé zašla bych si na krev za 12-14 dní od posledního sexu a do té doby bych neměla sex a řešila jiný typ ochrany ty prášky PO jsou ještě horší než váš stres a celkově vám může vše v těle rozházet ...
@lenisska2307 úplně pozitivní bych to nebrala není to celá čárka vzala bych klasický test dr max ,Benu ,rosmann atd ..tento to dělá běžne
@lenisska2307 Toto bych nevidela jako pozitivni,hlavne nevidim duvod testovat tak brzy pokud by jste byla tehotna muze to stejne odejit s MS a pak budete akorat zklamana...
@lenisska2307 Je pozitivní. Dopadnout to samozřejmě nemusí, ale držím palce.

Nezodpovědně ses nechovala, to si nevyčítej. Otěhotnění navzdory pilulce je možné, ale ne pravděpodobné. Na tvém místě bych byla v klidu. Za 10 dní si pro klid duše udělej test a absenci menstruace vyřeš s doktorem. A změňte značku kondomů, nebo s nimi nacvičte manipulaci, protože není běžné, aby tak často praskaly 🙂. Za 17 let se mi to stalo jednou.
Hodně štěstí