icon

Jaké jsou normální hodnoty hCG během těhotenství?

laiila
28. čer 2023

Holky co říkáte na hodnoty HCG ...
v pondělí 26.6. v 10.30 hod hodnota 86 ( 3 dny před MS, 12 dní po ovulaci, 24DC)
dnes 28.6. v 6.40. hodnota 223 ( 1 den do MS, 14 dní po ovulaci, 26DC) ...
myslíte, že je to v poho? Docházíme do centra, takže je to opravdu vymodlené miminko 🙂

misha31
28. čer 2023

Presne ukazkove hodnoty, tak to ma byt. Gratuluji ❤️

juliavolna
28. čer 2023

@laiila áno 🙂

laiila
autor
28. čer 2023

@misha31
@juliavolna
já právě holky jsem v dubnu prodělala biochemko :( , ale mám teď srovnání, minule 28 DC 162 a 30DC 228 , ovulace byla stejně jako teď, takže teď už vím, že v tom dubnu se to vyvíjelo od začátku špatně, teď vlastně 24DC 86 a 26 DC 223. To HCGčko je můj strašák, jo a ty papírový testy taky, dnes jsem ráno testla jiným než jsem zvyklá a čárka slabší než včera, tak už jsem plašila, že to odchází. Další poznatek je ten, že mě teda vůbec nebolí prsa a minule jo, tak to nechápu, přitom hodnoty byli stejný.

pilzzee
28. čer 2023

Je to vic jak dvojnasobek, takze parada. Ja jsem taky testovala jak blazen a porovnavala carky.

misha31
28. čer 2023

@laiila nesmis testovat jinou znackou, drz se jen jedne. Opravdu je v tom sileny rozdil, na jednom muzes mit dalnice a jinyv polovicni intenzite - i kdyz maji stejnou citlivost.
Jakmile se ti hcg obden zvysi dvojnasobne, je to na spravne ceste. Ja mela biochemko v breznu, take se zvysovalo strasne pomalu, ale hura, dalsi mesic to vyslo a ted jsem v 10 tydnu - hcg jsem mela jako ty 🙂

misha31
28. čer 2023

@laiila jinak v breznu u biochemka me bolely prsa hned a ted az od 6tt, kazde tehotenstvi je jine a psychika dela fakt hodne. Nestresuj se, jsi tehotna, uzivej si to

laiila
autor
28. čer 2023

@misha31 jééé tak my to máme vše skoro stejné 🙂)) ještě jdu v pátek na krev a pak dovča Polsko a mám útrum 😂 , já už jsem staršího věku (37 let) takže je to celkem mazec a vím jak mi hodiny dělají tik tik , 10.7. mám mít ultrazvuk 🙂 ale té MS se bojím jak čert kříže 🙏

misha31
28. čer 2023

@laiila ja mam uz temer 10ti letou holcicku a tedy za 2 tydny mi bude 33let. Rok jsme se snazili, rada bych jeste i pak dalsiho prcka 😁. Jo a v cervenci letime na Kypr, doktor mi letet nezakazal, naopak mi rikal, jen at jedu....tak jedu 😁

laiila
autor
28. čer 2023

@misha31 já skoro 16 letého puberťáčka 😅 , tak jestli vše půjde také dobře , tak v září plánujeme Turecko, proč by né, když je vše ok 🙂 Teď v sobotu frčíme Polsko a to bude takové buď a nebo, budu se šetřit a modlit se aby bylo vše v pořádku 🙂

misha31
28. čer 2023

@laiila urcite bude vse vporadku 🥰 vubec nemyslet na jine zavery

laiila
autor
30. čer 2023

Holky tak dnes po 48hod. další odběr krve, takže v pondělí 86, ve středu 223 a v pátek 655 😍 , mám radost, ale jak to, že se to ze středy zvedlo o tolik ? 😂

misha31
30. čer 2023

@laiila mas to vporadku, musi se zvednout minimalne dvojnasobne. Takze to mas tak, jak ma byt ❤️