icon

Je bolest hlavy příznak těhotenství po nechráněném styku?

diasy2023
20. kvě 2023

Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné že jsem těhotná měli jsme s přítelem dva dny po MS nechráněný pohlavní styk. S tím že mě 5 dní po styku bolí hlava ale hrozně muže to být příznak těhotenství ? Nic jiného nepociťuji ale bolest je příšerná až mám z toho pocit na zvracení taková migréna na migrény ale netrpím.

lencaa11
20. kvě 2023

@diasy2023 na to je brzo mít po 5 dnech příznaky těhotná bejt můžete udělala bych test 14 dní od styku

jaja01k
20. kvě 2023

@diasy2023 5 dní po styku je na příznaky brzo, ale těhotná být samozřejmě můžeš.

wladimira
20. kvě 2023

@diasy2023 dva dny po ms je to hodně nepravděpodobné ještě musí proběhnout ovulace a jestli nemáš fakt extra krátký cyklus tak se toho neboj a navíc jak už je psáno víše těhotenské priznaky se začínají pociťovat cca 14 dni od ovulace

diasy2023
autor
20. kvě 2023

@wladimira já si říkala ze dva dny po MS je nepravděpodobné abych otěhotněla ale ta hlava bolí jak čert takže jsem četla a viděla ze je to jeden z příznaků ale je pravda ze to by musela proběhnout ovulace. I tak jsem se chtěla tady ujistit je tu dost žen co si tím prošly

lencaa11
20. kvě 2023

@diasy2023 jsou ženy které maji ovulaci chvyli po Ms a taky spermie si 5 dní počkají +- tak že tehotenstvi vyloučit nelze udelat test 14 od styku

eressiel1020
20. kvě 2023

@diasy2023 Já otěhotněla cca 1-2 po mestruaci

mysh_me
20. kvě 2023

Tehotna byt teoreticky muzes (i kdyz pravdepodobnost je nizka), ale ta bolest hlavy s tim urcite nesouvisi. Na priznaky by bylo prilis brzy, a bolet hlava te muze z tisice mnohem pravdepodobnejsich duvodu…

markeetaaa24
24. kvě 2023

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám 4 dny opozdenou ms a test je negativní. Je šance, ze mužů být těhotná?