Je čárka na těhotenském testu po 10 dnech normální?
Holky já fakt nejsem lovec duchů, jsem 10 dní po transferu embrya a dneska jsem si udělala test. Já tam něco vidím, ale neměla by být ta čárka silnější když už jsem po transferu tak dlouho?

@makmak28 zkusím další v neděli, je to náš poslední transfer, beru to tak, že buď to vyjde nebo ne 😉 děkuju moc
@linducha90 ahojky, no není to žádná sláva, většinou je to známka toho, ze to nedopadne 😓kolikadenni jsi měla embryo a test je citlivost 10 nebo 25? MS nemusi dorazit, pokud beres nějaké léky…
@zabicka01 embryo bylo 5 denní, samozřejmě vím, že to není žádná sláva, test byl citlivost 10. Každopádně v neděli zkusím ještě test, pak jdu stejně na krev tak uvidíme...
@linducha90 tak pak dej vědět, moc ti přeji ať sílí 🙏😉 ja dnes sedmý den po KET sestidenniho a test bílý, takže ja uz ani nedoufam 😏
@zabicka01 já jsem smířená s tím, že z toho nic nebude 🥹 samozřejmě se můžu plést, ale asi obě víme, že už by ta čárkaměla být silnější...u tebe mě to mrzí, ale budu ti držet palečky, třeba se čárka ještě objeví 😉🍀
Tak něco málo tam je, zkusila bych papírkový test finální 14.den a uvidíš, jestli tam něco bude. Mamatesty a z Dr. Max jsou dobré 😉
@linducha90 ahojky, tak co dělala jsi dneska? 😉
@zabicka01 ahojky dělala jsem mamatest a vyšel takto, v úterý si udělám ještě jeden, pro kontrolu
@linducha90 jeee tak to vypadá moc hezky 🙏🙏 po tichoucku gratuluji 😇😇😇
@zabicka01 děkuju moc. V úterý mě čeká ještě krev, věřím , že bude vše v pohodě 😊
@linducha90 tak jsem dnes byla na krvi a hodnota hcg 261, takže v pondělí jdu znova na krev jestli to roste 🤷🏻♀️
Testy mám takto tak uvidíme...
@linducha90 to jsou skvělá zprávy 😊 gratuluji a držím palce, aby bylo vše ok 🍀🩷
@makmak28 děkuju, jen mám pořád pocit že by to hcg mělo být větší aby bylo vše ok...
@linducha90 tak testy sílí hezky. A řekli ti k tomu hcg neco?
@zabicka01 neřekli, jen že potřebují vědět jestli sílí, proto za týden opět na krev
@linducha90 tak uvidíš moc držím palce. V pondělí pujdes jako samoplatce? Tak dej vědět 🙏🙏🙏🙏 to jsou nervy hned od začátku co 😞😞
@zabicka01 nene, posílá mě klinika na další odběr. Takhle jsem si ten začátek fakt nepředstavovala 🥺 člověk už tak tu cestu nemá lehkou a ještě tohle 🙈
@linducha90 já jsem u prvního těhu byla takhle "nuceně" na odběry snad 4x a jednou dokonce v neděli 🤦♀️ takže tě naprosto chápu, ale věřím, že vše dobře dopadne 😉🍀🩷
@makmak28 já taky doufám, a jak to u tebe dopadlo?když tě takhle tahali po odběrech?
@linducha90 dopadlo to tak, že malá šla letos do 1. třídy 😊
@makmak28 tak to je super, no já jsem zvědavá jak dopadnu já 🙈 testy sílí tak doufám, že bude vše ok 🍀😊
@makmak28 zdravím, tak jsem dnes byla na krvi a hcg je cca1450, je to nic moc, ale už mě objednali na ultrazvuk tak teď už jen čekat a věřit, že bude vše ok 🍀😊
@linducha90 no tak to vypadá dobre, kdy jdes na ultrazvuk? Pak se zas ozvi, držím palečky 🙏🙏🙏
@zabicka01 na ultrazvuk jdu příští pátek, to bude dlouhý čekání 🙈😃
@linducha90 já jdu 26.9. taky nevim jak to čekání přežít 😅
@linducha90 ty jo to bude nekonečne 🙈🙈 no ja bych si asi zasla na krev jako samoplatce pro svůj klid 💁😃
@makmak28 já jdu 27.9. tak to máme skoro stejný čekání 😂
@zabicka01 uvidím, možná půjdu příští týden, jestli to roste...

@linducha90 žádná dálnice to není, to máš pravdu ale vidět je, nemusí se lovit 👻 a dokud nedorazí MS, neházela bych flintu do žita 😉 zkus za 2 dny znovu, držím palce 🍀😊