icon

Je čárka na testu způsobena Ovitrelle?

laiila
2. únor 2024

Holky tak já Vám nevím, 22.1. 2x píchnutý Ovitrelle, 24.1. OPU, 29.1. ET , dnes 2.2. dopolko test Dr.Max čárka ale nejde vyfotit, odpoledne můj dovezl nějaký test sluníčko z Tety a tam takto. Myslíte , že je to ještě Ovitrelle ?

Je čárka na testu způsobena Ovitrelle?
kkacca
2. únor 2024

Nemyslim si, ze by to byl ovitrille, tak hodne stesti

laiila
autor
2. únor 2024

@kkacca noc děkuji za hezká slova 🙂 Kéžby to tak bylo 🙏🏻, spíš mám v hlavě , že jsem měla dva ty Ovitrelle a nevím jak dlouho v těle zůstává. Samozřejmě testu i zítra a uvidíme zda slábne nebo sílí. Říkala jsem , že by možná měl někdo vlastní zkušenost 🙂

kkacca
2. únor 2024

@laiila ja jsem měla myslim jeden ovitrille a po et jsem měla hned čistý test a následně duch..kazdej ovitrille odbourává jinak

merope
3. únor 2024

@kkacca Zase 4 dny po ET čárka? Uhnízdění je 1-2 dva dny po ET. HCG se nejdřív ukáže v krvi, pár dní poté v moči. To je fakt neskutečně brzy.

laiila
autor
3. únor 2024

@merope a dnes takto, první dva testy ze včera a dva pod tím dnes, co jsem četla, tak měly holky takhle brzo čárky, tak snad to bude v pořádku 🙏🏻

bh8
3. únor 2024

@laiila tak to je jasne🥰🥰 gratuluju a preju at sili dal❤️ a je vse v poradku

laiila
autor
3. únor 2024

@bh8 děkuji moc 😊, uvidíme, stále se bojím těch dvou injekci Ovitrelle 22.1. 🙈

bh8
3. únor 2024

@laiila to by test nesilil

kkacca
4. únor 2024

@merope vždyť je to peti denní embryo 🙂

laiila
autor
4. únor 2024

@kkacca jako paní si myslí, že jsem asi blázen, ale testy k dnešnímu dni ( 6 den po ET) ukazují takto, fialový test je sluníčko - prý má více barviva, sama jsem překvapená, ale Ovitrelle by nesílil né ? A dnes je to 13 dní od injekcí.

merope
4. únor 2024

@kkacca Jasně, ale teprve šestý den se typicky blastocyta začne zavrtávat, pak teprve tělo může zjistit, že jako je tam prosperující těhotenství. A ano, teď už ty čárky krásně sílí. A teda popravdě jsem vůbec netušila, že takhle brzo už to fakt může být nějak vidět 🙂.

kkacca
4. únor 2024

@merope ano, šestý den, tzn první den po et, takže 4.-5. Den klidně duch 🙂

laiila
autor
5. únor 2024

Holky nevíte prosím kolik by mělo být HCG 7. den po ET ? Dnes jsem byla na krvi, tak ať vím jaké číslo je vlastně dobré , děkuji moc pokud by jste věděly 🙂

kkacca
5. únor 2024

@laiila je tam obrovský rozptyl, dojdi znova ve stredu, ať to má nějakou vypovídající hodnotu

laiila
autor
11. únor 2024

Holky tak rekapitulace 🙂 29.1. ET 5 denní embryjko, duch na testu 4. den po transferu , 7. den hcg 66, 9. den 191 a 11. den 521 🙂 A 12. den test Dr. Max a 13. den máma test vypadají takto 🙂 Modlím se, aby to vše už konečně dopadlo 🙏🏻🙏🏻🙏🏻