Je čtyřdenní zpoždění menstruace znakem těhotenství?
Dobrý den všem 🙂
Prosím měla bych otázku, mám 4 den zpožděnou MS. Test se slabším duchem, dělán 3 dny zpět.
BT se drží na 37,3 již 4 den bolest prsou, časté chození na malou.
Myslíte že máme šanci ze by se ukázaly //? Děkuji a hezkou středu 🙂
Udělej si ještě test a uvidíš...
@klokanka31 udělám 🙂
Já jsem měla vždy pěkně viditelnou druhou čárku až týden po vynechání MS, obě těhotenství v pořádku. Každý to má jinak. Já bych počkala pár dní, pak bych si udělala test a případně 14 dní po vynechání bych se objednala k dr.
Ahoj holky,možná je můj dotaz mimo a omlouvám se ale chtěla bych se zeptat,snažíme se o druhé miminko a já mám dlouhý cyklus 35 dní přesně....jednou jsem si měřila ovulaci a mela jsem ji 20 den cyklu..ale nevím zda to bylo teď a jestli vůbec ale tento měsíc jsem to dostala přesně na den ale nekrvacela.jsem vůbec jako vždycky spíš to bylo jen na papíře světla krev střídavě s hnědým špiněním ale světla bez kousků nebo tmavší krve,navíc mívám teda i PMS že mě bolí záda ale tentokrát nic ani prsa mě teda neboleli,což mě bolí pravidelne týden před...to světle krvácení trvalo 2 a půl dne a konec normálně krvacim 5 dní...myslíte že by to mohlo být těhotenství? Kromě nafoukleho břicha nemám žádné příznaky,dělala jsem si test teď vecer a nic jen jedna čárka....mám ještě počkat? Nemáte některá podobnou zkusennost?...moc děkuji za názory...

Máš i nemáš. To je úplně jedno kdo si co myslí. Záleží kdy byla ovulace. Za mě čtyři dny po termínu MS už by měla být hezká druhá čárka na testu, takže za mě šanci nemáš, ale budou tu paní, které to vidí jinak a u nich jistě šanci na těhotenství máš. Co chceš na to říct.