Je digitální těhotenský test na více použití?

veverkamaminka
28. pro 2016

Ahoj, mám jednu otázku, já vždy použila proužkový mamatest, ale pokud si koupím ten digitální? není na jedno použití, mohu ho použít vícekrát a nekupovat další? Asi divná otázka,ale než ho koupím jelikož je asi dražší než co jsme koupila a stejně bych radši koupila za 20 proužkový jelikož si nemůžeme dovolit utrácet......znáte to. Tak mne prosím neukamenujte za tu otázku, je to blbost to asi si myslím,ale pokud jste ho už některá využila, jaký je?

gumysek
28. pro 2016

@veverkamaminka nevím o žádném testu, který je na více použití... Pokud myslíte Clear blue, ten je digitální, tak i ten je na pouze 1 použití.

veverkamaminka
autor
28. pro 2016

aha :( děkuji já myslela, že by šli fungovat jako teploměr

carmilla
28. pro 2016

Bohužel. I digitální Clearblue je pouze jednorázový a navíc výsledek zobrazený na displeji po několika hodinách zmizí. :-/ Zato se s ním dobře pracuje, má dobré recenze spolehlivosti a vyhnete se nesmyslnému "lovení duchů". Osobně si myslím, že ono by to šlo, vyvinout digi test pro vícenásobné použití, do kterého by se vkládaly další testovací proužky - asi by to nebylo technicky nemožné, leč zřejmě by se to výrobcům tak nevyplatilo, že... :-/ Pokud máte hlouběji do kapsy, tak za Celarblue neutrácejte. Myslím, že obyčejné testíky z drogerie také ukáží výsledek spolehlivě, pokud nebudete testovat předčasně. 🙂

veverkamaminka
autor
28. pro 2016

🙂 hm škoda, ale třebas si to někdy nechám patentovat nemuseli bychom při dalším pokusu již utrácet :D , tak děkuji holt budu muset pokaždé utrácet u dalších dětí, ono totiž je jedno jestli rovnou zajít k dr. u něj se taky za prohlídku platí.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru