icon

Je duch na testu po řízené ovulaci běžný?

prcccek
12. pro 2021

Holky, které jste si prošly užíváním clostilbelgytu a injekci ovitrelle, mám dotaz. Dnes mám vynechanou MS, dělala jsem test a je tam buď mini dušík nebo je to ryska, nevím. Ale říkám si, že když jsem měla takhle řízenou ovulaci a je to teoreticky 15-16 DPO, tak by ta 2. Čárka měla asi už vypadat úplně jinak ne než jen dušík. 🤔 Děkuji za přečtení a těším se na reakce 😃

andycr
12. pro 2021

@prcccek hoď fotku, uvidíme.
Záleží i na délce luteální fáze, kterou máš. Já mám krátkou, takže jsem měla 13 DPO měla krásnou druhou čárku. Pokud jí máš delší, může být duch i 15 DPO. Nejlépe zopakovat test ob den, ať je vidět případný rozdíl, pokud nedorazí menses.

isabellacheerful
Autor odpověď smazal
prcccek
autor
12. pro 2021

@andycr než to zaschlou, bylo to vidět líp 🤷‍♀️ nejsem lovkyně duchu. Vždy to bylo sněhově bílé. Vždy 3 dny před MS jsem spinila a teď nic.

prcccek
autor
12. pro 2021

@andycr a jelikož jsem věděla že se ráno budu testovat, tak jsem v noci chodila pořád čůrat 😄 a taky jsem pila. Snad to za 2 dny bude lepší

andycr
12. pro 2021

@prcccek mě se zdá jako pěkná slabá čárka. Zkus za dva dny zas ráno. Já myslím, že je to na dobré cestě 🍀🍀🍀 držím palce ✊☺️

prcccek
autor
12. pro 2021

@andycr děkuji. Jsem myslela, že napíšeš.... Cooo, co tam vidíš 😂 uvidíme no, buď a nebo ☺️

andycr
12. pro 2021

@prcccek neee je vidět krásně, žádný lovení, filtr, zvětšování. Teď musí sílit ✊🍀

koblicha
12. pro 2021

@prcccek tak vidim dusika. 🙏Moc držím palce 🙏

prcccek
autor
14. pro 2021

@andycr no tak nevím, zda to sílí.... 🤔 Možná o malinko .... Nevím jak velké skoky mají být. Dělala jsem i digitální a tam je 1-2 mám obavu že je to hrozně málo :( na tu dobu, kde jsem

andycr
14. pro 2021

@prcccek Ahoj, přikládám fotku mých testů z loňska. Testy jsou dělané ob den, dělané asi 8 dní. Taky to nesililo nějakým závratným tempem a bylo to vše ok. Teda do 12 tt, nakonec ZT, ale s tím to nesouvisí, do té doby vše v pořádku.
HCG skokově roste každé 2-3 dny.
Dnešní test mi přijde silnější. Držím palce ať to sílí dál 🍀✊🍀

koblicha
14. pro 2021

@prcccek myslím, že to vypadá moc hezky 😍🙏. Tady jsou moje testy, dělaný každý den. Nevydržela jsem🙈😅. A ted jsem v 8.mesici. Moc držím palečky 🙏🙏

prcccek
autor
14. pro 2021

Děkuji za vaše fotky. Při zaschnutí to vypadá úplně stejně :( no asi raději budu při zemi :(

@andycr
@koblicha

andycr
14. pro 2021

@prcccek ale je silnější 😉🍀 Chápu, taky jsem byla nejistá. Teď v září kdyi vyšel pozitivní test, tak jsem udělala jen dva, druhý ne o moc silnější a už mě popadaly zase špatný myšlenky. Zařekla jsem se a netestovala. A vše zatím ťuk ťuk v pořádku, dnes jsem 17tt.

koblicha
14. pro 2021

@prcccek taky tam vidim silnější. Dej tomu další 2dny🙏🙏🍀

prcccek
autor
15. pro 2021

Byla jsem včera na hcg, doktor chtěl ať ví, zda nasazovat utrogestan nebo ne a je jen 69. Mám v plánu zajít v pátek ještě jednou, abych věděla zda a jak to porostlo. 😕 Nevím, zda pořád naděje je, když 17 DPO je to tak nízké

@koblicha
@andycr

denisa3101
15. pro 2021

Koukej u mě 🙂 též tolik dní nic a pak takový skok 🤷 a teď už má 2 roky 🤩

prcccek
autor
15. pro 2021

@denisa3101 vy to máte slabé ale ještě před termínem MS ne? Ale je to mazec takový skok

denisa3101
16. pro 2021

@prcccek ano před MS, já mám vždy // už 5 dní před ms a cykly mám 28-30 dní 🙂