Je duch na testu znakem těhotenství?
Ahojky holky. Moc se omlouvám jestli zakládám zbytečnou diskuzi ale chtěla bych poradit. Mám více jak 14 dni zpožděnou menstruaci. Měla jsem ji dostat 18.5.2025 a od Ledna mívám cyklus mezi 30-33 dnech. Bolí mě hrozně prsa celou dobu a sem tam v podbřišku. Třetí den už špiním a myslela jsem, že se menstruace už rozjíždí ale stále jen špiním. Dnes jsem si dělala těhotenský test z ranní moči Mamatest. Nejsem si jista jestli je tam duch po případě jestli to není jen ryska. Podíváte se prosím na foto níže a napíšete mi svůj názor prosím? ♥️♥️♥️♥️

Negativní nebo možná biochemické, ale při 2 týdenním zpoždění by byl test víc pozitivní. 🤔
@hennrietta právě, že jsem volala v pondělí na gyndu a sestřička mi řekla ať ještě týden počkám. Že si mám udělat aspoň 2 testy ještě a když mi nepřijde MS; tak se mam objednat příští týden. V pondělí jsem i začala odpoledne špinit a trvá to do teď. Jinak moc děkuji za váš názor 🥰

Negativní nebo možná biochemické, ale při 2 týdenním zpoždění by byl test víc pozitivní. 🤔