Je mamatest spolehlivější než test od DM?
Ahoj, chci se zeptat holky jestli považujete mamatest za spolehlivý? Dělala jsem si dnes ráno a pěkný viditelný duch zatímco na testu intime od dm nic. Muže to být tím že má více barviva? Dekujii
@martulka88
Ahaa no mě to udělal kdysi Pepino
A myslíte že je to možné, že nějaké testy dělají falešné duchy?
@klaudi00 Za mě falešný duch nikdy nebyl. Je rozdíl ryska a duch. Mamatest může mít více barviva a tím pádem je zřetelnější. Udělala bych za dva dny nový mamatest a uvidí se, zda sílí 🙂
za mě mamatest naprosto spolehlivý 👍 dr.max jak kdy a mám pocit, že ty testy z drogerií jsou jako loterie 😁 ještě můžu doporučit livsane z benu 🙂 držím palečky ať se ten 👻 promění na krásné // 🍀😊
Skoro dva roky starý případ - na mamatestu tohle, Dr. max bílej (oba stejná citlivost). Menstruace přišla o 2 dny později než jsem byla zvyklá, Max byl i v den menstruace čistej, zatímco mamatest mi dělal ducha i po menstruaci.
Někdo říká, že mamatest má hodně barviva, ale nevím. Já už jim nevěřím. Měla jsem tenkrát ten podzim takovej rozházenej a cyklus mě zlobil, takže jsem testovala asi 3 měsíce po sobě a mamatest měl vždycky slabou čárku, ostatní značky nic. Těhotná jsem samozřejmě nebyla, a ani si nemyslim, že to bylo biochemko. Od tý doby je nekupuju.
Každopádně pokud ten test bude sílit, tak asi není o čem. Věřím že umí ukázat i těhotenství, ale já mám teda zkušenost i takovou, že ukazuje blbosti 😂
Mám stejnou zkušenost jako @blecha94, za mě sráč co ukazuje falešný čárky 😁 vůbec bych ho nebrala vážně a koupila jinou značku.
Ano, jsou holky, co Mamatesty nemůžou vůbec používat, protože jim dělají duchy po celý cyklus. Já zase jiný vůbec nekupuju, nikdy špatná zkušenost.
@klaudi00 pokud takhle sílí tak to falešné nebude ☺️
Děkuji všem ❤️
Ahoj, dnes jsem 6 dni po ket vcera testování mamatestem asi mam vidiny nebo je tam neco ? Uz nevěřím, mam strach ze to opět nevyšlo
@bozenalucka Nějaký stín tam vidím. Držím palce, ať sílí 🙂
Ja mamatest nedoporucuji. Udelala jsem si jen pro jistotu test. Mimco neplanujem a malem jsem spadla z wc. Hned druha carka. Sly na me mdloby. Pak jsem zkousela druhy mamafmtest, dr.max, livsane a ostatni nastesti negativni.

Mně nikdy duch nevyšel, pokud jsem nebyla těhotná.