Je možné být těhotná a mít dlouho negativní TT?

moninek29
20. led 2021

Dobrý večer všem nevím zda je to na místě ale potřebovala bych poradit . Mám syna teď je mu čerstvě 16 měsíců . A nevím zdali jsem těhotná podruhé mám týden opožděnou menstruaci a bolíva mě v podbřišku a jsem nějaká unavená . Těhotenské testy negativní . Vím že nejlepší je asi zajít si k lékaři a nebo na krev. To tam jdu až za týden , ale jen prosím o rady jestli je to vůbec možné . Děkuju všem za své zkušenosti

ema90
20. led 2021

@moninek29 A nemuze to byt spis cysta nebo jiny gynekologicky problem?
Mne se tedy tohle stalo asi ctyrikrat v zivote, ze neprisla ms a testy byly negativni.
Vzdy to byla cysta.

Ale samozrejme mozny je vsechno 🤷🏼‍♀️
Jen tedy testy zaznamenavaji hladinu hcg pri tehotenstvi, takze pokud jsou testy stale negativni, tak bud tehotna nejste (to se mi zda pravdepodobnejsi) a nebo tehotna jste, ale neni to tehotestvi prosperujici a tak se nezveda hladina hcg a test ji nezaznamena.
A jako samoplatce si myslim, ze muzete jit na krev snad hned druhy den po domluve, ne? Na co cekat tyden, kdyz chce mit nekdo jistotu.

michaelarousova
21. led 2021

@moninek29 u me to vzdy byla nejaka hormonalni nerovnovaha☺️Pak kdyz ms prisla byla dost bolestiva...kazdopadne ani to tehu asi nejde vyloucit..mohla se posunout ovu...urcite bych zasla na tu krev,at vis na cem jsi☺️

obleceniahracky
25. led 2021

Ahoj do minule posledni menstruace se mi jeste nikdy nestalo aby se mi zpozdila. 7.1. jsme meli styk, ovulace byla 10.1.do ted mi neprisla menstruace ktera mela byt 23.3. tedy 3 dny meškám a testy mam negativni... Nevim, co mam delat... Sem tam me pichne v podbrisku a mam citlivejsi bradavky.. Ale nic strasneho..
Test clearblue mi jeden pozitivni vysel ale az po limitu. Dalsi 2 byly negativni... ☹

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru