icon

Je možné být těhotná i 5 dní před menstruací?

13. dub 2025

Ahoj všem je to tady asi denně ale zkusila jsem i já mám 5 dní před ms a zkusila jsem test z ranní moči ten mokrý,ovu přesně nevím kdy byla ale poznám jí nezapsala jsem si jí do kalendáře.priznak mám desne bolesti prsou i bradavky a že bych jen spala a spala 🙈😀 první fotka je hned po namočení,ten druhý test je ze včera večer,já možná něco vidím ale už si připadám jak blázen kdo také ne, není divu po těch 5 letech snažení 😀 poslední fotka je srovnávací ze včera.

Je možné být těhotná i 5 dní před menstruací?Je možné být těhotná i 5 dní před menstruací?Je možné být těhotná i 5 dní před menstruací?
felis
13. dub 2025

Ahoj, je mi líto. Toto bude spíš ryska. Testujes hrozne brzo. 5 dní před MS má ducha jen malé procento maminek 🤷🏼‍♀️ počkej do termínu. Chápu, že je to k zbláznění, ale 5 dní do MS znamená 9 DPO a to, pokud nebyla ovulace driv (byla ovu 14 DC +/-), tak teprve se oplodněné vajíčko uhnizďuje a až pak se uvolňuje hormon HCG, na který testy reagují. A ty příznaky klidne může byt PMS, protoze kdyz jsem mela priznaky, ktere popisujes, tak test uz byl pozitivní, protoze to hormkn HCG zpusobuje vsechny ty zmeny 🤷🏼‍♀️. Vydrž a testuj za par dni znova, ideálně v termínu MS.

titina12
13. dub 2025

Já měla den před MS nepatrný stín kdy mi tady psaly holky negativní po 2 dnech teprv krásně viditelný duch. Takže záleží kdy byla ovu testuj buď v den MS nebo po vynechání držím palce.

autor
13. dub 2025

@felis já vím že testuji asi brzo ale nějak mi to v hlavně cvaklo testuj 😀 a já mám delší cykly nemám 28dni mám 34 dní tak uvidíme snad ještě na mě vykoukne kéž by bylo by to opravdu velké překvapení

martulka88
13. dub 2025

Nic nevidím. Měla jsem 5 dní do MS ducha, ale tady je negativní. Počkala bych minimálně 2 dny a nejlépe do ms.

reeeza
13. dub 2025

Tohle je ( zatím) ryska. Držím palečky ať to dopadne dobře 🥰

autor
13. dub 2025

@reeeza děkuji kéž by to dopadlo dobře.Kdyz vidím jak jsou všichni tehotni také bych chtěla.

lencaa11
13. dub 2025

To je ryska ( když by vaše příznaky byli k TT test by byl pozitivni )

nanyh
13. dub 2025

@lencaa11 S tím nemohu souhlasit. Tenkrát jsem věděla od samého začátku, že se semnou něco děje. Šílená únava, zimnice a bolest prsou (9dpo). Test negativní a pozitivní až cca 3 dny po MS.

lilian2111
13. dub 2025

Test je (zatim) negativní.

jaja01k
13. dub 2025

Testy jsou negativní.

autor
13. dub 2025

@jaja01k jaký testy?tam je jen jeden 😃

jaja01k
13. dub 2025

Na té poslední fotce nejsou dva? A píšeš “ten druhý test je ze včera večer”.

autor
14. dub 2025

@jaja01k vlastně jsou tam 2 omlouvám se, dnešní test nic 😥 sakra kdyby mě tolik nebolely ty prsa ale jak mě bolí bože můj.

lencaa11
14. dub 2025

No to může bejt PMS hormony cokoliv ne hned těhotenství no 😔

autor
15. dub 2025

@lencaa11 muže no ,ty prsa mi dávají zabrat bolí hodně a ta únava spím skoro i ve stoje.😃