Je možné být těhotná i 5 dní před menstruací?
Ahoj všem je to tady asi denně ale zkusila jsem i já mám 5 dní před ms a zkusila jsem test z ranní moči ten mokrý,ovu přesně nevím kdy byla ale poznám jí nezapsala jsem si jí do kalendáře.priznak mám desne bolesti prsou i bradavky a že bych jen spala a spala 🙈😀 první fotka je hned po namočení,ten druhý test je ze včera večer,já možná něco vidím ale už si připadám jak blázen kdo také ne, není divu po těch 5 letech snažení 😀 poslední fotka je srovnávací ze včera.

Já měla den před MS nepatrný stín kdy mi tady psaly holky negativní po 2 dnech teprv krásně viditelný duch. Takže záleží kdy byla ovu testuj buď v den MS nebo po vynechání držím palce.
@felis já vím že testuji asi brzo ale nějak mi to v hlavně cvaklo testuj 😀 a já mám delší cykly nemám 28dni mám 34 dní tak uvidíme snad ještě na mě vykoukne kéž by bylo by to opravdu velké překvapení
Nic nevidím. Měla jsem 5 dní do MS ducha, ale tady je negativní. Počkala bych minimálně 2 dny a nejlépe do ms.
Tohle je ( zatím) ryska. Držím palečky ať to dopadne dobře 🥰
@reeeza děkuji kéž by to dopadlo dobře.Kdyz vidím jak jsou všichni tehotni také bych chtěla.
To je ryska ( když by vaše příznaky byli k TT test by byl pozitivni )
Test je (zatim) negativní.
Testy jsou negativní.
@jaja01k jaký testy?tam je jen jeden 😃
Na té poslední fotce nejsou dva? A píšeš “ten druhý test je ze včera večer”.
@jaja01k vlastně jsou tam 2 omlouvám se, dnešní test nic 😥 sakra kdyby mě tolik nebolely ty prsa ale jak mě bolí bože můj.
No to může bejt PMS hormony cokoliv ne hned těhotenství no 😔
@lencaa11 muže no ,ty prsa mi dávají zabrat bolí hodně a ta únava spím skoro i ve stoje.😃

Ahoj, je mi líto. Toto bude spíš ryska. Testujes hrozne brzo. 5 dní před MS má ducha jen malé procento maminek 🤷🏼♀️ počkej do termínu. Chápu, že je to k zbláznění, ale 5 dní do MS znamená 9 DPO a to, pokud nebyla ovulace driv (byla ovu 14 DC +/-), tak teprve se oplodněné vajíčko uhnizďuje a až pak se uvolňuje hormon HCG, na který testy reagují. A ty příznaky klidne může byt PMS, protoze kdyz jsem mela priznaky, ktere popisujes, tak test uz byl pozitivní, protoze to hormkn HCG zpusobuje vsechny ty zmeny 🤷🏼♀️. Vydrž a testuj za par dni znova, ideálně v termínu MS.