icon

Je možné být těhotná i přes negativní test?

makr90
4. bře 2022

Ahoj, potřebuji poradit. 19.2.22 proběhl poslední sex, za cely únor byl cca 8x. Ovulaci nevím (nehlidam ju) jen podle aplikace ale na to se nespoléham. Menstruace bývá 28-30 den. Dnes jsem 34 cyklus a 4 dny spozdeni, ráno testy negativní a bazalni teplota 36,7 je možné těhotenství? Už jsem to vyloučila ale porad je ve ne nějaká naděje. Příznaky krom obcasneho bolení břicha jako před MS ob den. Děkuji za odpovědi

Strana
z2
natslie
Autor odpověď smazal
natslie
9. bře 2022

@nick1234 neztrácejte naději též jsme se dlouho snažili o druhé miminko vím jak vám je 😔
Už sem si pak nedělala velké naděje vypustila jsem to z hlavy začala brát těhotenské vitamíny též sem si nehlídali ovulací sex podle chutí nejlepší je asi na to pořád nemyslet i když vím že to nejde že je to těžké vypustit z hlavy 🙂 nejlepší je si dát nohy na horu po pohlavním styku udělala sem to u prvního a hned na poprvé ted sem to též udělala ale menstruaci sem měla normálně ale měla sem příznaky udělala test a pořád sílí ☺️
U syna mi nevycházel těhotenský test do 2 měsíce těhotenství ❤️ neztrácejte naději ❤️❤️ držím moc palečky ať se podaří miminko ❤️❤️🙏🙏🙏

nick1234
9. bře 2022

@natslie Dekuji za naději, mam už naštěstí téměř šestiletého syna, ale po dvou ZT (první v únoru, druhé v červenci, oboje v loňském roce) mam už trosku obavu ze všeho 😞 syn i obě nevydařené tehotenstvi bylo na první pokus 🤷‍♀️.

natslie
9. bře 2022

@nick1234 nebojte se podaří se ❤️ berete nějaké vitamíny ?

nick1234
9. bře 2022

@natslie užívala jsem Macu a teď asi tři týdny drmek

natslie
10. bře 2022

@nick1234 zkuste tyhle ( Chytré miminko methylfolát)
Na gynekologii mi je poradila sestra co sem je brala tak první měsíc než úspěchu a druhý měsíců tam čárka je tak je zkuste ☺️☺️

makr90
autor
17. bře 2022

@natslie no krásné sílí, teď už musíš mít úplně krásné čárky 🙂 jak jsi na tom?

natslie
17. bře 2022

@makr90 měla sem silné bolesti a krvácení šla jsem na gynekologii a řekli mi že sem asi mimo děložne těhotná od podělí mi dělali různé krevní testy v krvi se prokázalo že jsem těhotná pak sem šla znovu a kleslo to řekli že sem přišla o miminko

nick1234
17. bře 2022

@natslie to je mi líto, ale pořad lepší než mimodelozni tehu a operace ❤️

natslie
17. bře 2022

@nick1234 to ano ❤️

makr90
autor
17. bře 2022

@natslie ahoj, tak to mě mrzí moc! Určitě se další měsíc zadari. U malý jsme se “snažili” rok a teď teda od ledna a taky nic, dělám poprvé i ovulacni testy ale jsem jak mimon.
Moc Ti držím palce aby to vyšlo

natslie
18. bře 2022

@makr90 děkuju 🙂 také moc držím palečky ať se vám zadaří ❤️
Je to hrůza každej měsíc čekat na zpoždění MS 🥺

makr90
autor
18. bře 2022

@natslie to teda, mě se tady kupí ovulacni testy, moc tomu nedávám. A od Tebe chci co nejdříve slyšet samé dobre zprávy ❤️ Věřím, ze nám to všem vyjde! 🙂

natslie
Autor odpověď smazal
natslie
19. bře 2022

@makr90 ❤️❤️ jee děkuji u vás též ❤️
Přesně tak 🙂

Jdu si pro radu stalo se vám že jste měla ms 2 do měsíce ?
Včera po pohlavním styku trochou krvácela slabounce v noci sem trochou krvácela a dnes ráno též slabounce ( trochu do růžová )
Ms sem měla 26.2 /3.3

makr90
autor
19. bře 2022

@natslie myslím, ze to bylo prave po pohlavním styku. Někdo to mívá, ze po tom krvaci. Pokud už nekrvacis tak bych řekla, ze to nebyla menstruace ale třeba odreny čípek po sexu (také jsem měla) a během dne to přestalo.

natslie
19. bře 2022

@makr90
Stále krvácím takže asi ms

makr90
autor
19. bře 2022

@natslie S tímto tedy neporadím bohužel, nikdy se mi to nestalo.

natslie
7. únor 2023

@natslie dobrý den po dlouhém snažení se konečně podařilo 🙏☺️☺️☺️☺️

Strana
z2