Je možné být těhotná i přes negativní test?
Ahoj, potřebuji poradit. 19.2.22 proběhl poslední sex, za cely únor byl cca 8x. Ovulaci nevím (nehlidam ju) jen podle aplikace ale na to se nespoléham. Menstruace bývá 28-30 den. Dnes jsem 34 cyklus a 4 dny spozdeni, ráno testy negativní a bazalni teplota 36,7 je možné těhotenství? Už jsem to vyloučila ale porad je ve ne nějaká naděje. Příznaky krom obcasneho bolení břicha jako před MS ob den. Děkuji za odpovědi
@nick1234 neztrácejte naději též jsme se dlouho snažili o druhé miminko vím jak vám je 😔
Už sem si pak nedělala velké naděje vypustila jsem to z hlavy začala brát těhotenské vitamíny též sem si nehlídali ovulací sex podle chutí nejlepší je asi na to pořád nemyslet i když vím že to nejde že je to těžké vypustit z hlavy 🙂 nejlepší je si dát nohy na horu po pohlavním styku udělala sem to u prvního a hned na poprvé ted sem to též udělala ale menstruaci sem měla normálně ale měla sem příznaky udělala test a pořád sílí ☺️
U syna mi nevycházel těhotenský test do 2 měsíce těhotenství ❤️ neztrácejte naději ❤️❤️ držím moc palečky ať se podaří miminko ❤️❤️🙏🙏🙏