Je možné být těhotná i při pozitivním těhotenském testu?
Ahoj,
meškala jsem 9 dni menstruaci, včera jsem si volala k DR aby mi udělal testy, objednal mě až za týden a včera resp. dnes v noci se mi udělalo zle, hrozně velké křeče jako při silné menstruaci a začala jsem krvácet. Už jsem se smířila s tím, že je po, ale kolegyně z práce mě znejistila s tím, že i ona to tak měla a má dítě. Udělala jsem ty tedy test i přes menzes a mám test pozitivní viz foto. Myslíte si, že je možné tedy těhotenství? Stalo se někomu, díky moc

Může být zbytkové HCG po zamlklém těhotenství. Při zpoždění 9 dní by měla být testovací čárka silnější. Na druhou stranu, možné je všechno, ovulace mohla být později, těhotenství se mohlo udržet i přes krvácení. Máš dvě možnosti: 1. Vyčkat na kontrolu na gyndě. 2. Dojít si na krev jako samoplátce. Odběry jsou potřeba udělat minimálně dva (např. zítra a v pondělí), aby bylo jasné, jestli HCG stoupá nebo klesá.
To spis vypada na biochemko a odchazi to...carka bude pravdepodobne slabnout
Asi to vypadá na to že miminko se neudrželo a udchází . Jaká to je krev je slabší nebo víc ?
Souhlasím s holkami, vypadá to, že těhotenství nebylo perspektivní a příroda to vyřešila sama.
@emillyhk no problém je ten, ze jsem od 6 dne zpoždění měla test negativni a najednou mi vyšel takto pozitivní. Počkám samozřejmě na doktora
Vypadá to na bichemicke
Po 9 dnoch meskania by si tam mala dialnice. Pokial si mala po 6 dnoch meskania negativny test tak toto bude zrejme vadny test.
Hlavne je to nejspis slavny Mamatest, ze jo? Ten dela obcas takove duchy. Zkusila bych jiny. Ale jako velke krece a krvaceni, aby to nebylo mimodelozko....

Tak možné to je, ale stejně tak je možné, že se těhotenství neudrželo a proto krvácíš. Zkus další test za pár dní, pokud jsi těhotná, druhá čárka bude silnější.