Je možné být těhotná po použití Postinoru?
Holky, minulý měsíc jsem si musela vzít postinor, praskl nám kondom.. první menstruaci jsem dostala v termínu a teď očekávám druhou, je to 5 dní co mám zpoždění. Pro tt se ještě dva dny nedostanu ,tak jsem dva dny zkoušela ovu co jsem měla doma a jsou pozituvni, je možné že bych byla těhotná?
@nikikiki34 jsou obě čárky stejně silné? Pokud ano, můžeš být těhotná, nebo mít po postinoru rozhozený cyklus a posunutou ovulaci.
@nikikiki34 asi bych to viděla na rozházeny cyklus ale TT si radši udělat
@elwe ano jsou stejne silné, dala bych fotku ale mi přidat
kamoska ma po Postinore kluka, takze to je mozne....dala si ho par hodin po styku
@nikikiki34 tak co?
@werik153 tt je pozitivní
@nikikiki34 tak že prášek nezabral tak TT je pozitivní ?
@lencaa11 nejspíš ano, tento měsíc se to stát nemohlo
@nikikiki34 tak snad to dopadne vše v pořádku držím palce třeba se to nepotvrdí asi půjdete k lékaři někdy ani bohužel prášek není všemocný ☘️☘️😔
@lencaa11 dnes jsem byla na gynde a jediný co viděla byla extremne vysoká sliznice.. mám zpozdeni 10 den, nabrala krev tak uvidime
@nikikiki34 Tím pádem to nesouvisí s tím stykem před Postinorem, kdyby to tenkrát bylo prosperující těhotenství, tak už by toho na gyndě viděla mnohem víc. Je to tedy stejně záhada.
@nikikiki34 Schválně pak napište, kolik vyšlo hcg
Jen by mě zajímalo,jak dopadla zakladatelka? I přes správné užití postinoru( cca 12 hodin po styku, žádný alkohol ani zažívací potíže po kterým klesá účinnost) mám doma 7.měsíční zdravé miminko. Nakonec jsem ráda,že postinor nezabral. 100% spoléhat se na něj člověk ale opravdu nemůže.
@nikikiki34 jak jste dopadla ?
@pul_inka bylo z toho těhotenství, podle hodnoty hcg to i sedělo.. nakonec jsem ale byla na ukončení, v té době jsem doma měla 3 měsíční a 3 letou dceru.
@nikikiki34 ještě tedy dodám že se jednalo o mimodelozni, což mi celou situaci ulehcilo
@nikikiki34 Tak to jste neměla na výběr. U mě šlo také o 3.těhotenství...Jen já mám ty dva už o něco starší,oba školáci,takže jsme se rozhodli si miminko nechat,když si to tak vybojovalo...Přeji Vám ať děti rostou 🙂

Po postinoru můžete mít rozhozený cyklus. Ale tt bych vzala jen pro jistotu.