Je možné být těhotná s negativními testy a menstruací?
Ahojte. Chci se zeptat, jestli je mozne byt tehotna i pres 10 negativnich testu a pres menstruaci, ktera prichazi se zpozdenim (celkove jsem ms mela 2x). Kdybych to pocitala, tak bych ted byla v 9.tydnu. Obcas si prohrabavam a mackam bricho, jestli necitim srdecni tepy. Celou dobu jsem nic necitila, ale kdyz jsem si sla dat vanu, tak jsem neco citila. Nevim, jestli to byla aorta nebo tak. Kazdopadne i muj pes je takovy divny, nebo proste chodi vic za mnou, ale hraje si se mnou.

@te_reza takze myslite, ze tu je pravdepodobnost?.. Ted jsem zase hmatala na bricho a nic jsem necitila...Jsem z toho na nervy
@anonymni_456 Jsi tehotna a cekas ctyrcata. V takovem pripade totiz selhavaji testy, ktere se tvari jako negativni. A menstruace v takovem pripade taky byva, je to kvuli ochrane tech nenarozenych deti - vetsina zen by totiz z predstavy ctyrcat zesilela, takze menstruuji tak dlouho, aby uz pak nesel provest potrat.
@somalicats dobre, pochopila jsem. Dekuji za uklidneni
@anonymni_456 Juuuuu gratuluji ☺️💞💝 když už cítís srdeční tep tak to by jsi už mohla poznat jestli to je holka nebo kluk 🤩 a co jméno už vybiras ?? Třeba Devid ?? 🥹
@wladimira myslim, ze to byla jen aorta, protoze ted uz nic necitim.
@anonymni_456 tak to se asi miminko otocilo na jinou stranu ☺️
@anonymni_456 aorta v břiše 🤔 normálně má člověk tepny, který už jak v názvu zní: tepou. Ale jako cítit tep dítěte, přes břicho a v 9tt, ty jo 😁 dlouho jsem tu nic takového nečetla 😁
Víš jak je plod v 9tt velký? 2cm a ty mi chceš říct, že cítíš tep🤣🤣🤣
😂😂😂😂
Jen proste je mozne abych byla tehotna, kdyz testy jsou negativni a menstruaci mam?
🤣

@anonymni_456 není možný, že se na to ptáš + komentář o tepu devíti týdenního plodu
Kolik ti je holka? Ach jo...
Jake čtyřčata?Minimalně paterčata,ne-li víc😅 a nikdy nepochopim proč jsem kupovala angelsounds když srdečni tep lze nahmatat...😅😅😅🤣 mno jo,prazdniny,děcka se nudi... teda doufam že nikdo neni tak blby aby to myslel vážně..😅
@anonymni_456 neneneneneeeee,nejsi tvl,a diky Bohu nejsi těhotná!!!!
@anonymni_456 😂😂😂😂
Mozna vetry???!! 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🙈😂😂😂
@anonymni_456 pes je divný?
Ani se mu nedivím, když cítíš tep u 2 cm plodu...
Jsi génius
@anonymni_456 tak logika veci je ta ze kdyz mas MS a test je negativni,ze asi tehotna nebudes,ale radeji bych si zasla k dotorce a poprosila o ji vysvetleni ,jak to Vse funguje 😀 😀
@anonymni_456 nie si tehotná. Chceš sa teraz 9 mesiacov pozorovať či náhodou sa nezadarilo?🤦♀️
😂😂 vážně ale opravdu vážně muže být někdo tak neskutečné blby, nebo to je jen troll co se nudí… Pokud nejsi troll, tak se prosím tě nemnož. Protože u tebe člověk otěhotní i když si chlap vyhoní v koupelně a ty jsi zrovna s kamarádkou v Karibiku.
Nejsi tehotna. A tep nenahmatas asi u ditete pred porodem, natoz v 9tt

Já doufám že nejseš 🙈😂😂