icon

Je možné mít negativní test a být těhotná?

julie290
11. únor 2025

Ahoj, užívam antikoncepciu leverette a 16.12 som mala posledný sex ale použili sme aj kondom. Počas pauzy som následne dostala slabučké špinenie. Tehotenský test som si robila 16.1 a vyšiel negatívny, od polovice januára ma trápi častejšie močenie. Tento mesiac som však nedostala krvácanie počas pauzy (trpím však anorexiou a preto sa mi môže krvácanie vytratiť). Urobila som si test 26.1 a tiež negatívny. Močím niekdy aj každú hodinu ale vždy je to max do 10 krát za deň. Ale u mňa to je vela. Robila som si test aj dnes ráno a znova negtívny. Všade čítam že časté močenie je príznakom tehotenstva a že sú ženy ktoré často močiili, test negatívny a aj tak boli tehotné. Je možné mať negatívny test takmer 2 mesiace od sexu a byt tehotná? Inak si neviem vysvetliť to močenie

lencaa11
11. únor 2025

@julie290 pokud test je bez // tak háček bude jinde ...

jaja01k
11. únor 2025

@julie290 Ne, pokud jsi měla poslední sex před dvěma měsíci a test je negativní, tak těhotná nejsi. Zajdi si k lékaři, aby zjistil příčinu častého močení. Určitě jsi vyčetla, že kromě těhotenství to může být příznak např. zánětu nebo cukrovky.

felis
11. únor 2025

@julie290 ne, těhotenství je nepravděpodobné. Spíš jdi k dr., ať Ti udělá kultivaci moči. Spíš mi to přijde a zánět.

julie290
autor
13. únor 2025

Ďakujem za odpovede. Miestami je to v normale lebo stale chodim cikať max 7-8 krat za deň len ide o to že niekedy to je raz za hodinu a inokedy raz za 2 až 3. Ak to neprejde tak zbehnem za lekarkou

lencaa11
13. únor 2025

@julie290 to bude háček jinde ne že je to tehotenstvi ...příznaky čůrání častěji může mít i jiné příčiny