icon

Je možné mít pozitivní test po užití Postinoru?

rwk
25. dub 2024

Ahoj děvčata, mám takový blbý pocit, že selhala tabletka "po"??? Nebo jsem ji vzala prostě pozdě...
Je to vůbec možný mít ducha na tt a být v tom?

Je možné mít pozitivní test po užití Postinoru?
Strana
z5
volfikovi
25. dub 2024

@rwk ráno musím do lékárny 🤣

cherie24
25. dub 2024

@rwk já mám po nějaké takovéhle tabletce doma 4,5 letého škodíka. 🤭 Byla to i chyba mladé lékárnice. Říkala jsem jí, že nám večer selhal kondom, ráno jsem si dělala ovulační a vyšel pozitivní a ona mi prodala takovýhle prášek na oddálení ovulace, která už ale proběhla. 🤦🏼‍♀️ Ale nakonec jí to za zlé nemám 😆❤️ Byla tam souhra ještě několika dalších velmi nepravděpodobných událostí, tak to tak prostě mělo být.

volfikovi
26. dub 2024

@rwk Ahoj ,tak jak to s tebou vypadá ?

rwk
autor
26. dub 2024

@volfikovi Ja pre chvíli vstala😅

rwk
autor
26. dub 2024

@volfikovi Co Ty a //?🤩

volfikovi
26. dub 2024

@rwk nemám test a ještě sem nikde nebyla . Ale odebrala sem ranní moč tak za chvíli skočím do lékárny. Každopádně jsem koukala že první pozitivní test jsem měla už 21.4 takže to už by ty testy teď museli vypadat asi jinak 🙄

rwk
autor
26. dub 2024

@volfikovi Tak upaluj😉
V začátku to nemusí vůbec znamenat a záleží opravdu na koncentraci v moči.
Uvidíš. Ale zase to může být biochem...🤷‍♀️

rwk
autor
26. dub 2024

@volfikovi Ja mam z večera pidi carecku na Livsane testu. Teď ráno nepatrný stín na Pepinu🤷‍♀️
Ani to nevyfotim.
Po zaschnutí třeba něco uvidim, ale to už se nedá považovat za pozitivní...

rwk
autor
26. dub 2024

@cherie24 Ahoj, no to máme podobné. Jen já furt nevím. Něco pozitivni dost po limitu a zbytek bílo.
Jeste je ale brzy a vůbec nevím, co bych vlastně delala🙈🤣

volfikovi
26. dub 2024

@rwk já mám ze včerejška takto. Jeden odpoledne ,spodní večer. Nevím jako zda tohle považovat za pozitivní. Biochemické by mi nevadilo , spíš si myslím,že to není možný a proto mě iritují ty čárky tam .

rwk
autor
26. dub 2024

@volfikovi ty brdo! To vypada pozitivně 🤭🤩
Ale zase zítra zkus☝️

rwk
autor
26. dub 2024

@volfikovi a co to mas za značku? Mamma test?

volfikovi
26. dub 2024

@rwk sluníčko ale prý je to to samé

volfikovi
26. dub 2024

@rwk z ranní moči absolutně negativní.

rwk
autor
26. dub 2024

@volfikovi To jsem z toho jelen.
Ja zase na tycinkovem testu Pepino lehky stín a po zaschnutí stejný výsledek jako včera 🤔🙆‍♂️🤷‍♀️

cherie24
26. dub 2024

@rwk to já taky nevěděla, co dělat. 🙂 Pár dní na to jsme se pohádali a rozešli s tím, že každý chceme od života úplně něco jiného a týden na to 2 čárky na testu. 😆 Nás poslední sex, malá si to uměla naplánovat. 😁

volfikovi
30. dub 2024

@rwk ahoj tak jak to s tebou vypadá ?

rwk
autor
30. dub 2024

@volfikovi Ahoj😊
Ja uz Ti tady psala, ale asi se to neodeslalo...
Dalších x pozitivních testu a krev <2 hcg.
Což je negativni...
Co Ty?

volfikovi
30. dub 2024

@rwk já už netestuju od toho posledního bílého testu. Mám teda pořád nalitá prsa ,ale už bych to měla příští týden dostat tak jen čekám co bude. Ty jo to je zvláštní ty tvé testy,když je krev negativní 😱

rwk
autor
30. dub 2024

@volfikovi To Te naprosto chápu.
Taky už jen čekám, protože jsem z toho jelen😅
Dame si vedet, jestli dorazila🔴

rwk
autor
30. dub 2024

@volfikovi jo a na Mamma testu mi vylezla ještě silnější čárka než Tobě. Okamžitě.
Nechapu, nechapu.

rwk
autor
1. kvě 2024

@volfikovi Dobré rano, prosím Te...
Ted jsem zkusila jen tak 25 test...
Je to možný?!
Že bych měla jen v <2 hcg v pondělí a dnes tohle? Hned během pár vteřin?

volfikovi
1. kvě 2024

@rwk to už není možný přeci 😱 chtělo by to znovu krev

volfikovi
1. kvě 2024

@rwk máma testy jsou k ničemu poslední dobou. Já mám tedy úplně stejné příznaky jako když sem čekala malého , nalitá bolavá prsa a šílený prdy 🤣 ale myslím ,že si to jen vsugerovavam,ona psychika je mrcha. A čekám že krámy dorazí . Ale u tebe to tedy vůbec nechápu i když HCG se zvyšuje každé dva dny tak je to klidně možné že ta 25 test ukazuje čárku. To ale znamená že by jsi těhotná byla samozřejmě ❤️😁

rwk
autor
1. kvě 2024

@volfikovi Vid?
Kdyby byl 10 test, ale 25...?!
Uplne se na tu krev bojim.

rwk
autor
1. kvě 2024

@volfikovi Jeste tu mam schovaný digi ClearBlue, ale to si počkám radsi do víkendu. Teda myslim🙈🤣

volfikovi
1. kvě 2024

@rwk to chápu ,ale já to vidím docela pozitivně ten test to už není žádný stín co by nešel vidět že jo no 😉

volfikovi
1. kvě 2024

@rwk já bych s takovou čárkou už nečekala Digi ukáže většinou i dřív.

rwk
autor
1. kvě 2024

@volfikovi a tyhle jsou jen tak, že mi to zbyly... Hodinu zpět, 3 minuty zpět. Neverim tomu🤣🤣🤣
At žije postinor.
Jestli v krvi nic nebude, tak jdu vrátit rodnej list
Ty už test nemáš?

volfikovi
1. kvě 2024

@rwk udělej digital jsem zvědavá . Myslím že není co řešit 😁 nemám . Testovala bych jak šílená,ale začíná mě bolet břicho ,většinou tak týden před mám PMS tak tuším že červená dorazí

Strana
z5