Je možné mít pozitivní test po užití Postinoru?
@rwk já se omlouvám, že vám holky vstupuju do diskuse, ale tohle drama se nedá nesledovat 😂 hlavně ten přístup je prostě hustej, fandím🤩
@kolibrik123 Ahoj Kolibriku😅
Jooo, je to napínavý jak kšandy🙈
Jaký přístup máš na mysli?🤔🤭😅
@volfikovi Ahooooj, tak u doktora jsem byla v pondělí.
Koukal na mě jak blázen a říkal, že zvedám statistiky 😅
Takže UTZ a je tam bublinka s bílým zrníčkem😎
Dnes jsem 5+3 a mam do začátku příštího týdne na rozmyšlenou.
Takže si tady slušně vařím hlavu...🙄🥺
Fotku mi odmitnul vytisknout se slovy, že když přemýšlím, není důvod...
Šílený psycho🙆♀️🤦♀️
@volfikovi Ahoj Volfiku😊
Tak ja furt nevím. Nedokážu si obhájit ani jednu volbu. Tatínek neví, neříká mi nic konkrétního. Prý je to na mne.
A jestli s námi bude nebo ne, také není schopný říct.
Prase aby se v tom vyznalo.
Podpora 0... Tohle mi řekne i každá kamarádka, že je to na mně🤦♀️
Tak bude možná koukat, když ho pošlu do háje.
Podnikam, jsem samostatná, kancelář mám v baráku, nezadlužená, kluci už jdou na střední...
Ale paradox a největší brutalita je, že jsem dle "tabulek" otěhotněla na rok přesně od úmrtí moji maminky.
Takže bych byla v podstatě na všechno sama.
Je to dlouhý příběh, který by stál za sepsání knížky a já jsem zoufalá a bezradná.
@rwk já otěhotněla když manželovi zemřel mladý kamarád a týden na to manželova babička. Byl to květen 2022a bum já v prosinci těhotná po tom , co do mě lékaři ze začátku manželství rvali horem dolem hormony a nic . Pak jsme to vzdali několik let se nic nedělo na moje narozeniny jsme naplánovali Dubaj ( léto 2023) bum prosinec 2022 po téměř 7 letech těhotná. Takže místo do Dubaje jsem jela do Motola do porodnice. Náhoda ? Nemyslím si. Bohužel ještě během těhotenství zemřeli další členi rodiny a necelý měsíc po porodu moje maminka 😔. Neboj zvládnout se dá vše. Vypadáš zajištěne ...já na venek od porodu zestárla o 20 let , ale uvnitř sebe jsem omládla o 30 let ..neskutečný štěstí mi ten prcek vlil do žil .
@rwk mně se moc kibil ten komentář o Highlanderovi😂 jinak vubec netuším, jaké to je, malm ve 35 první🫣 ale! Zkus si představit pocit, že tedy jsi na přerušení šla a právě jsi se vrátila domů - jsi v pohodě? Pokračuje život jakože se chybka nestala? Nebo na to pořád myslíš? A pak další, že tu tedy dítě je. Příčí se ti ts představa? Je ti to protivné? Nebo je to jen nepředstavitelné, protože si s tím ani v nejmenším nepočítala? Ať se rozhodneš správně 👍♥️
@rwk malej je úžasnej a jsem strašně šťastná, že ho mám 😊, takže je to celé v pohodě, mám manžela (to je tatínek starších kluků) a skrze zázemí teda nemusím řešit starosti.
Já jsem naopak měla obrovskej strach to říct klukům a dopadlo to tak, že mladší má malého moc rád. Nejstarší syn je sice taky bezvadnej 😀, ale malého teda vůbec nedává, což jsem i čekala. Celkově nesnáší malé děti a nic na tom nemění, že tohle je naše. Ještě na něj ani nesáhl a když o něm mluví, tak nikdy ne jménem, ale jako o “miminu”. Zkrátka se s tím nesmířil 🤷🏻♀️
Postoj tvého tatínka je blbej, ale super je, že ty sama jsi zřejmě soběstačná. Pokud bys to utáhla i s mimčem, tak věřím, že bys byla ráda, že ho máš a třeba by ti občas s malým pomohli i tvoji kluci.
Budu tu sledovat, jak se rozhodneš 😊
@rwk jak? Je rozhodnuto?

@rwk neboj 🌹