Je možné mít pozitivní test po užití Postinoru?
Ahoj děvčata, mám takový blbý pocit, že selhala tabletka "po"??? Nebo jsem ji vzala prostě pozdě...
Je to vůbec možný mít ducha na tt a být v tom?

@rwk já se omlouvám, že vám holky vstupuju do diskuse, ale tohle drama se nedá nesledovat 😂 hlavně ten přístup je prostě hustej, fandím🤩
@kolibrik123 Ahoj Kolibriku😅
Jooo, je to napínavý jak kšandy🙈
Jaký přístup máš na mysli?🤔🤭😅
@volfikovi Ahooooj, tak u doktora jsem byla v pondělí.
Koukal na mě jak blázen a říkal, že zvedám statistiky 😅
Takže UTZ a je tam bublinka s bílým zrníčkem😎
Dnes jsem 5+3 a mam do začátku příštího týdne na rozmyšlenou.
Takže si tady slušně vařím hlavu...🙄🥺
Fotku mi odmitnul vytisknout se slovy, že když přemýšlím, není důvod...
Šílený psycho🙆♀️🤦♀️
@volfikovi Ahoj Volfiku😊
Tak ja furt nevím. Nedokážu si obhájit ani jednu volbu. Tatínek neví, neříká mi nic konkrétního. Prý je to na mne.
A jestli s námi bude nebo ne, také není schopný říct.
Prase aby se v tom vyznalo.
Podpora 0... Tohle mi řekne i každá kamarádka, že je to na mně🤦♀️
Tak bude možná koukat, když ho pošlu do háje.
Podnikam, jsem samostatná, kancelář mám v baráku, nezadlužená, kluci už jdou na střední...
Ale paradox a největší brutalita je, že jsem dle "tabulek" otěhotněla na rok přesně od úmrtí moji maminky.
Takže bych byla v podstatě na všechno sama.
Je to dlouhý příběh, který by stál za sepsání knížky a já jsem zoufalá a bezradná.
@rwk já otěhotněla když manželovi zemřel mladý kamarád a týden na to manželova babička. Byl to květen 2022a bum já v prosinci těhotná po tom , co do mě lékaři ze začátku manželství rvali horem dolem hormony a nic . Pak jsme to vzdali několik let se nic nedělo na moje narozeniny jsme naplánovali Dubaj ( léto 2023) bum prosinec 2022 po téměř 7 letech těhotná. Takže místo do Dubaje jsem jela do Motola do porodnice. Náhoda ? Nemyslím si. Bohužel ještě během těhotenství zemřeli další členi rodiny a necelý měsíc po porodu moje maminka 😔. Neboj zvládnout se dá vše. Vypadáš zajištěne ...já na venek od porodu zestárla o 20 let , ale uvnitř sebe jsem omládla o 30 let ..neskutečný štěstí mi ten prcek vlil do žil .
@rwk mně se moc kibil ten komentář o Highlanderovi😂 jinak vubec netuším, jaké to je, malm ve 35 první🫣 ale! Zkus si představit pocit, že tedy jsi na přerušení šla a právě jsi se vrátila domů - jsi v pohodě? Pokračuje život jakože se chybka nestala? Nebo na to pořád myslíš? A pak další, že tu tedy dítě je. Příčí se ti ts představa? Je ti to protivné? Nebo je to jen nepředstavitelné, protože si s tím ani v nejmenším nepočítala? Ať se rozhodneš správně 👍♥️
@rwk malej je úžasnej a jsem strašně šťastná, že ho mám 😊, takže je to celé v pohodě, mám manžela (to je tatínek starších kluků) a skrze zázemí teda nemusím řešit starosti.
Já jsem naopak měla obrovskej strach to říct klukům a dopadlo to tak, že mladší má malého moc rád. Nejstarší syn je sice taky bezvadnej 😀, ale malého teda vůbec nedává, což jsem i čekala. Celkově nesnáší malé děti a nic na tom nemění, že tohle je naše. Ještě na něj ani nesáhl a když o něm mluví, tak nikdy ne jménem, ale jako o “miminu”. Zkrátka se s tím nesmířil 🤷🏻♀️
Postoj tvého tatínka je blbej, ale super je, že ty sama jsi zřejmě soběstačná. Pokud bys to utáhla i s mimčem, tak věřím, že bys byla ráda, že ho máš a třeba by ti občas s malým pomohli i tvoji kluci.
Budu tu sledovat, jak se rozhodneš 😊
@rwk jak? Je rozhodnuto?

@rwk neboj 🌹