icon

Je možné mít pozitivní test po užití Postinoru?

rwk
25. dub 2024

Ahoj děvčata, mám takový blbý pocit, že selhala tabletka "po"??? Nebo jsem ji vzala prostě pozdě...
Je to vůbec možný mít ducha na tt a být v tom?

Je možné mít pozitivní test po užití Postinoru?
Strana
z5
volfikovi
1. kvě 2024

@rwk neboj 🌹

elis1987
2. kvě 2024

@volfikovi úplně jednoduše stejně jako já čtyři a páté na cestě to poslední je dokonce přez tělísko menstruaci jsem neměla už 4 roky a před tím velice ale velice nepravidelnou

rwk
autor
2. kvě 2024

@volfikovi Ahoooooj, takže hlasim, ze krev pozitivniiii 🙈❤️😅
To je konec tohleto🙈😅

volfikovi
2. kvě 2024

@rwk hustý 😱😉😊 moc moc gratuluji 😉🌹

volfikovi
2. kvě 2024

@rwk mě od noci šíleně bolí prsa. Už abych to dostala 🙄

volfikovi
2. kvě 2024

@rwk tak sem doma našla test ještě a je úplně čistý . Takže já určitě nic a asi je to dobře, bolí mě jizva

rwk
autor
3. kvě 2024

@volfikovi Dobré rano, tak jestli se Ti ulevilo a byla by to komplikace zdravotní, tak chapu.
Drz se😉😘

volfikovi
9. kvě 2024

@rwk Ahojda . Tak jak se máme ?

rwk
autor
9. kvě 2024

@volfikovi Ahooooj, přísahám, že na Tebe myslím, že Ti musím dnes napsat🙏😉
Asi dobre u mě.
Pondělí kontrola u doktora, jestli něco uvidí na UTZ.
Hcg 820 dnes.
Co Ty? Už přišla 🔴?

volfikovi
9. kvě 2024

@rwk nene nepřišla , ale nijak se tim neznepokojuju 😁

volfikovi
9. kvě 2024

@rwk tak to je pěkné jak HCG roste , paráda 🙏

rwk
autor
9. kvě 2024

@volfikovi Jooo, vypadá to fakt pozitivně.
A Ty nemáš chuť pochcat dalšího testa???-🙈🤣

volfikovi
10. kvě 2024

@rwk nemám 😁 sice mě pořád bolí 🐐🐐 ,ale zatím to nebudu řešit , zpoždění mám teprve tři dny. Počítám ,že se mi to zpozdí o měsíc a dostanu to před odjezdem na dovolenou 😁😁😁😁

rwk
autor
10. kvě 2024

@volfikovi
Ahooooj, co noveho? Potrebuju, aby sis udělala tt.
Myslim, že mám predtuchu, hele😅🙏

volfikovi
10. kvě 2024

@rwk ahoj přes den uděláno, jsi mě nahlodala a čisté bílo . Takže to nevyšlo ... Ale nevadí , ono se to časem povede a nebo taky ne , oni tři stačí 🤣

kolibrik123
14. kvě 2024

@rwk já se omlouvám, že vám holky vstupuju do diskuse, ale tohle drama se nedá nesledovat 😂 hlavně ten přístup je prostě hustej, fandím🤩

volfikovi
14. kvě 2024

@rwk Ahoj tak červená kámoška dorazila 🤣 má štěstí , na dovolenou ji fakt nechci 🤣Co ty ? Jak se cítíš , kdy jdeš k Dr ?

rwk
autor
15. kvě 2024

@kolibrik123 Ahoj Kolibriku😅
Jooo, je to napínavý jak kšandy🙈
Jaký přístup máš na mysli?🤔🤭😅

rwk
autor
15. kvě 2024

@volfikovi Ahooooj, tak u doktora jsem byla v pondělí.
Koukal na mě jak blázen a říkal, že zvedám statistiky 😅
Takže UTZ a je tam bublinka s bílým zrníčkem😎
Dnes jsem 5+3 a mam do začátku příštího týdne na rozmyšlenou.
Takže si tady slušně vařím hlavu...🙄🥺
Fotku mi odmitnul vytisknout se slovy, že když přemýšlím, není důvod...
Šílený psycho🙆‍♀️🤦‍♀️

rwk
autor
15. kvě 2024

@volfikovi Jsem di vůbec nevsimla, že jsi mi odepisovala. Promin...
Tak máš "kliku", že jsi to dostala vhod.
Nicméně to vypadá, že třetím nekončíte😁

volfikovi
15. kvě 2024

@rwk nic nerozmýšlej. vždyť je to zázrak . Noo nekončíme teda doufám 😁 už jsem manžela ukecala,jen nám to už nesmí tvrst zas skoro 7 let 🤣 to už bych pak mohla rovnou do důchodu. Limit je do tří let Matýska 😉 jinak MS je divná ,strašně slabá.

rwk
autor
16. kvě 2024

@volfikovi Ahoj Volfiku😊
Tak ja furt nevím. Nedokážu si obhájit ani jednu volbu. Tatínek neví, neříká mi nic konkrétního. Prý je to na mne.
A jestli s námi bude nebo ne, také není schopný říct.
Prase aby se v tom vyznalo.
Podpora 0... Tohle mi řekne i každá kamarádka, že je to na mně🤦‍♀️
Tak bude možná koukat, když ho pošlu do háje.

Podnikam, jsem samostatná, kancelář mám v baráku, nezadlužená, kluci už jdou na střední...
Ale paradox a největší brutalita je, že jsem dle "tabulek" otěhotněla na rok přesně od úmrtí moji maminky.
Takže bych byla v podstatě na všechno sama.
Je to dlouhý příběh, který by stál za sepsání knížky a já jsem zoufalá a bezradná.

rwk
autor
16. kvě 2024

@volfikovi 4.prcka mít je krasny, když chcete! Velká rodina se mi vždy líbila. Včera jsem projížděla Tvoje alba🥰
A kochala se.
Moc vám držím palce, ať vám vyjde plánovane neplanovana radost😍

morgan
16. kvě 2024

@rwk ahoj, narazila jsem na diskuzi…taky mám doma dva puberťáky a k tomu půlroční miminko (a jsem starší než ty), tak mě to zaujalo 🙂 Jak myslíš, že by se k tomu stavili tvoji kluci? Jinak přeju, ať se rozhodneš správně 😊

rwk
autor
16. kvě 2024

@morgan Ahoj, jeee, tak bych nebyla sama🙆‍♀️🙈😇
A jak to zvládáš? Máš partnera?

Mí kluci jsou skvělí a jejich postoj je to poslední, čeho bych se bála 😊

volfikovi
16. kvě 2024

@rwk já otěhotněla když manželovi zemřel mladý kamarád a týden na to manželova babička. Byl to květen 2022a bum já v prosinci těhotná po tom , co do mě lékaři ze začátku manželství rvali horem dolem hormony a nic . Pak jsme to vzdali několik let se nic nedělo na moje narozeniny jsme naplánovali Dubaj ( léto 2023) bum prosinec 2022 po téměř 7 letech těhotná. Takže místo do Dubaje jsem jela do Motola do porodnice. Náhoda ? Nemyslím si. Bohužel ještě během těhotenství zemřeli další členi rodiny a necelý měsíc po porodu moje maminka 😔. Neboj zvládnout se dá vše. Vypadáš zajištěne ...já na venek od porodu zestárla o 20 let , ale uvnitř sebe jsem omládla o 30 let ..neskutečný štěstí mi ten prcek vlil do žil .

kolibrik123
16. kvě 2024

@rwk mně se moc kibil ten komentář o Highlanderovi😂 jinak vubec netuším, jaké to je, malm ve 35 první🫣 ale! Zkus si představit pocit, že tedy jsi na přerušení šla a právě jsi se vrátila domů - jsi v pohodě? Pokračuje život jakože se chybka nestala? Nebo na to pořád myslíš? A pak další, že tu tedy dítě je. Příčí se ti ts představa? Je ti to protivné? Nebo je to jen nepředstavitelné, protože si s tím ani v nejmenším nepočítala? Ať se rozhodneš správně 👍♥️

morgan
17. kvě 2024

@rwk malej je úžasnej a jsem strašně šťastná, že ho mám 😊, takže je to celé v pohodě, mám manžela (to je tatínek starších kluků) a skrze zázemí teda nemusím řešit starosti.

Já jsem naopak měla obrovskej strach to říct klukům a dopadlo to tak, že mladší má malého moc rád. Nejstarší syn je sice taky bezvadnej 😀, ale malého teda vůbec nedává, což jsem i čekala. Celkově nesnáší malé děti a nic na tom nemění, že tohle je naše. Ještě na něj ani nesáhl a když o něm mluví, tak nikdy ne jménem, ale jako o “miminu”. Zkrátka se s tím nesmířil 🤷🏻‍♀️

Postoj tvého tatínka je blbej, ale super je, že ty sama jsi zřejmě soběstačná. Pokud bys to utáhla i s mimčem, tak věřím, že bys byla ráda, že ho máš a třeba by ti občas s malým pomohli i tvoji kluci.

Budu tu sledovat, jak se rozhodneš 😊

kolibrik123
19. kvě 2024

@rwk jak? Je rozhodnuto?

volfikovi
20. kvě 2024

@rwk ahoj tak jak se vede ? Už jsi se rozhodla ?

Strana
z5