icon

Je možné odhalit těhotenství už 8. den po oplodnění?

lzii
27. srp 2015

Zdravím, zajímalo by mě zda je možné odhalit těhotenství už 8 dpo... Jsem 23DC (MS mám pravidelnou) a ovulace byla 19/8.
Pobolívá mě podbřišek, až jakoby pálí a brní...Mám udělat test ještě dnes nebo počkat do rána ?
Díky moc

simi1510
21. zář 2015

@koncita já už toho viděla za tu dobu, co tápu, jak to se mnou je 😀 i když jsem nebyla snažilka, ale tak chci vědět, co se děje. Zkoušela jsem nějakou kalkulačku, co jsem tu někde našla odkaz. A tam by to cca sedělo, že 11.9. by došlo k oplodnění, 19.9. k uchycení a že prý nejdřív dělat test 25.9. 😀

simi1510
21. zář 2015

@koncita nehledě, když tu některé píšou, že už 8DPO měly ducha atp... to pak nepomáhá taky moc 😀

lzii
autor
21. zář 2015

@simi1510 hod sem odkaz na tu kalkulacku prosim 🙂

lzii
autor
21. zář 2015

@simi1510 diikyy

simi1510
21. zář 2015

@lzii není zač 🙂

simi1510
21. zář 2015

@koncita tak ke mne asi mrcha dorazila... Odpoledne jsme si s přítelem jeste užívali a bylo to OK a pred tréninkem takove zjištění... A to na me trener jeste, ze tam kde me ty zada boli, jsou priznaky tehotenstvi... A ja jak hromádka neštěstí... Je mozne, ze by i přesto mohlo byt dite nebo spis ne?

koncita
21. zář 2015

@simi1510 uvidis jak bude krvácení dal vypadat, někdo trochu zakrvaci a přesto je tehotna, uudělej ještě test zítra, ale jestli se normálně rozkrvacis a test bude stále negativní, tak asi bohužel... ☹

koncita
21. zář 2015

A děj určité vedet, ale prosimte hlavně neves hlavu ju? Opravdu malokomu to vyjde na poprvé, klid 🙂

simi1510
21. zář 2015

@koncita OK, dam vedet 🙂 ja vim, ze se zadna katastrofa pripadne nedeje, mam chlapa, s kterým me to bavi, tak problem neni 😀 a pripadne pak priste no. A co ty? Ze by to vyslo nakonec tobe? 🙂 a jinak jsem rada, ze nekde nachazim lidi, s kterými muzu o tom mluvit 😉

koncita
22. zář 2015

@simi1510 no včera večer něco jako náznak ducha, ale musela jsem použít obrovský kus fantazie...každopádně před chvílí přijela teta, asi....takže to byla asi jen ryska na barvu, takže hurá další měsíc před námi 🙄

simi1510
22. zář 2015

@koncita tak já zatím stále žádný náznak ducha a vypadá to, že zatím ta mrcha zas zmizla 😀

lzii
autor
22. zář 2015

Jsem 3dpo a popichava mě v levém podbřišku. Když vstanu z gauče je to intenzivnější až takový horko v levé části břicha Nikdy jsem nic takového nezažila... Dnes 20dc, bílý hutný výtok, může to něco znamenat?

simi1510
22. zář 2015

@koncita jak to s tebou vypadá? 🙂

koncita
22. zář 2015

@simi1510 blbe 😀

simi1510
22. zář 2015

@koncita tetka je na návštěvě, jo? 😀

koncita
23. zář 2015

@simi1510 hele divná tetka! Včera jen spineni, což u mě že začátku není zvykem a přes noc nic, ani teď ráno...tak uvidíme co přinese dnešek, spíš mě štve, že neprijela tetka normálně, tak jak by měla, asi se mi zase podelal cyklus. Těhotná nejsem určité, včera test negativní, už nebudu testovat. Až se mi rozjede ta mizerna teta, tak zacinam užívat Gynex. No a jak u vás paní? 🙂

simi1510
23. zář 2015

@koncita ja jsem na tom asi stejne, co ty. Po tetce ani stopy, test i dneska negativni. Jen si trochu jeste rikam, ze by mohlo byt to, ze ta ovulace byla pozdeji nez, co bolelo bricho a pak by to byl uterni sex 😀

Do minulého mesice to bylo max 32 dni cyklus a ted? Asi mi ty jeho potvůrky pekne rozhodily telo 😀 ja nevim jinak, ale prijdu si nejaka sirsi v bocich a mam jak stale nafoukle bricho :-/ a to jsem si rikala, jak dnesek rozhodne... A nevim stale nic ani tak ani onak ☹ ale asi svému trenerovi řeknu, ze muzeme zacit s intenzivnim treninkem od pristiho tydne :-/

simi1510
23. zář 2015

A ten gynex se da koupit kde? Přes internet nebo i normal v obchode?

koncita
23. zář 2015

@simi1510 v běžných lékárnách moc ne, brala jsem přes net

koncita
23. zář 2015

@simi1510 jsou to paradoxy, já do doby než jsme se rozhodli, že chceme druhy, tak cykluss slapal jak hodinky, presnej na den a pomalu hodinu, ovulace dle testu krásná, pravidelná....jen jsme začali naostro, tak cyklus v hájí, vše jinak, divné spineni, zpoždění....:-/

koncita
23. zář 2015

@simi1510 snad mi právě na srovnání pomůže ten Gynex, je dost chváleny 😉

simi1510
23. zář 2015

@koncita kouknu schválně na to taky... Toto nejak neni mozne :-/ ty budes tedy cekat az to dostanes? Pokud jestli...

koncita
23. zář 2015

@simi1510 s čím čekat? 😀

simi1510
23. zář 2015

@koncita sama se sebou, jestli teta prijde 😉 začínám si říkat, ze jestli neco do konce tydne, tak asi pak skocim k doktorovi :-/ a to je tak nesnasim 😀

simi1510
23. zář 2015

@koncita jinak tetička ke mně už asi dojela vážně :-/ takže příští měsíc ho budu muset zaměstnávat častěji 😀 zjišťuji, že bych to mimi vážně chtěla už dost 🙂

koncita
23. zář 2015

@simi1510 takže dneska zase celý den jen špinění 🙄 už mě to vážně nebaví, doufám, že zítra už se to fakt rozjede!!!

simi1510
23. zář 2015

@koncita držím pěsti, ať máš na jednu stranu též klid 😉

koncita
24. zář 2015

@simi1510 teta je tady v plně parade...takze další cyklus a naděje přede mnou 😉 co ty?

simi1510
24. zář 2015

@koncita jsem na tom taky tak a to je hlavní ted 🙂 ze nemusi clovek resit uz, jestli to prijde a co vlastne se deje... Tak za par tydnu sup na to 😀

Strana