Je možné odhalit těhotenství už 8. den po oplodnění?
Zdravím, zajímalo by mě zda je možné odhalit těhotenství už 8 dpo... Jsem 23DC (MS mám pravidelnou) a ovulace byla 19/8.
Pobolívá mě podbřišek, až jakoby pálí a brní...Mám udělat test ještě dnes nebo počkat do rána ?
Díky moc
@koncita tak ke mne asi mrcha dorazila... Odpoledne jsme si s přítelem jeste užívali a bylo to OK a pred tréninkem takove zjištění... A to na me trener jeste, ze tam kde me ty zada boli, jsou priznaky tehotenstvi... A ja jak hromádka neštěstí... Je mozne, ze by i přesto mohlo byt dite nebo spis ne?
A děj určité vedet, ale prosimte hlavně neves hlavu ju? Opravdu malokomu to vyjde na poprvé, klid 🙂
Jsem 3dpo a popichava mě v levém podbřišku. Když vstanu z gauče je to intenzivnější až takový horko v levé části břicha Nikdy jsem nic takového nezažila... Dnes 20dc, bílý hutný výtok, může to něco znamenat?
@simi1510 hele divná tetka! Včera jen spineni, což u mě že začátku není zvykem a přes noc nic, ani teď ráno...tak uvidíme co přinese dnešek, spíš mě štve, že neprijela tetka normálně, tak jak by měla, asi se mi zase podelal cyklus. Těhotná nejsem určité, včera test negativní, už nebudu testovat. Až se mi rozjede ta mizerna teta, tak zacinam užívat Gynex. No a jak u vás paní? 🙂
@koncita ja jsem na tom asi stejne, co ty. Po tetce ani stopy, test i dneska negativni. Jen si trochu jeste rikam, ze by mohlo byt to, ze ta ovulace byla pozdeji nez, co bolelo bricho a pak by to byl uterni sex 😀
Do minulého mesice to bylo max 32 dni cyklus a ted? Asi mi ty jeho potvůrky pekne rozhodily telo 😀 ja nevim jinak, ale prijdu si nejaka sirsi v bocich a mam jak stale nafoukle bricho :-/ a to jsem si rikala, jak dnesek rozhodne... A nevim stale nic ani tak ani onak ☹ ale asi svému trenerovi řeknu, ze muzeme zacit s intenzivnim treninkem od pristiho tydne :-/
A ten gynex se da koupit kde? Přes internet nebo i normal v obchode?

@koncita já už toho viděla za tu dobu, co tápu, jak to se mnou je 😀 i když jsem nebyla snažilka, ale tak chci vědět, co se děje. Zkoušela jsem nějakou kalkulačku, co jsem tu někde našla odkaz. A tam by to cca sedělo, že 11.9. by došlo k oplodnění, 19.9. k uchycení a že prý nejdřív dělat test 25.9. 😀