Je možné otěhotnění při nepravidelné menstruaci?
Dobrý den mám dotaz ..
Snažíme se o mimi a mám nepravidelnou menstruaci a nemůžu stále otěhotnět… v pondělí jsem objednána na gyndu ale napřed se zeptám tu …
Menstruaci jsem měla od 21 do 26.10
Pohlavní styk jsme měli 25-26-29 a 1.11
Dnes jsem zaznamenala bazalni teplotu v pochvě 37,3 ale 7.11 jsem měla 36.6 a dnes vyšší
Muže se jednat o ovulaci nebo uhnizdeni? Nebo zcela těhotenství ?
1.11 mohla byt ovulace, 7.11 uhnizdeni - proto ten teplotni pokles... pokud se bude drzet vysoko BT nebo kolem zkus TT. Nekdy ukaze uz neco 10 DPO...
@katerinaaa87 dnes jsem pro jistotu zkusila test a negativní … 1.11 jsem nezkousela BT takže nevím jestli teplota byla výšsi to jsem zaznamenala dnes … je možný ze bych mohla mít dnes ovulaci?
@katerinaaa87 a vlastně od rána do teď mám 37,3
@katerinaaa87 takže jsem z toho zmatená jestli mám ovulaci nebo se jedna o uhnizdeni
BT se meri rano po probuzeni, aby mela spravnou vypovidaci hodnotu. Pokles muze byt i ovulace i uhnizdeni, nebo taky jen vykyv ... zalezi jak dlouhe mas cykly. Je treba to sledovat nebo zkouset ovulacni testy.
Ted kazdopadne uvidis, jestli prijde dalsi MS nebo se objevi II.
@katerinaaa87 včera 37,3 a dnes 36,3 🤨🤨😳
@samanthaelys četla jsem o BT. Když jdeš spát, tak máš mít poblíž BT, aby si probuzení nemusela hýbat ani zvedat. Tak je lepší ráno ve stejnou hodinu. Omlouvám se za neupravené psaní
@samanthaelys zvláštní, ze ti to tak kolisa, to jsem nikdy nemela... asi chce odsledovat vice cyklu
@katerinaaa87 no je to divny jen jeden den vyšší a zbytek zůstává porad 36,6
@samanthaelys je lepší mít po zkonceni ms sex každý den, pokud to nejde tak ob den. Takto se mi to zdá málo.

@samanthaelys to se snažíte teprve měsíc??? Jako pokud byl styk 1.11. Tak to nikdo neřekne jestli ses těhotná přece