icon

Je možné otěhotnět a mít příznaky za 5 dní?

sugarmuff
5. pro 2021

Krásný den holky,
Mám takovou otázku, 21.11. jsme měli s manželem sex snažíme se o miminko takže nechráněný 25.11. měla přijít menstruace,ale nikde nic 26.11. jsem měla silnou křeč v podbřišku tak jsem šla raději v pondělí ke gynekolozce ta mi řekla ,že je vážně hodně brzo a řekla jen ,že sliznice je zvětšená a vzala mi krev. Nicméně v úterý jsem volala na výsledky a sestřička mi řekla ,že HCG zvýšené,ale ,že jsem těhotná max 4dny🤷🏻‍♀️... opravdu myslíte,že je možné aby se to 21 povedlo 26 zahnízdění ? Přijde mi to jako zázrak
Omlouvám se za hloupý dotaz,ale jsem celá rozčarovaná tak se na mě nezlobte
Krásný den ☺️

delphine1
5. pro 2021

A co klasicky tehu test? Jestli měla být menstruace 25.11 tak teď už by se měli krásně ukázat //.

sugarmuff
autor
5. pro 2021

@delphine1 děkuji za odpověď
Tehutest dělán v neděli ani nic🤷🏻‍♀️

lachtanice86
5. pro 2021

@sugarmuff no a test dnes?

sugarmuff
autor
5. pro 2021

@lachtanice86 dnes se přiznám,že jsem nedělala spíše mi jde o to jestli je vážně možné otěhotnět takhle,,narychlo" přiznám se ,že jsem vše nechala na přírodě a nehlidala ani ovu... Takže jsem vážně neznalá 🤷🏻‍♀️😁

izzylka
5. pro 2021

Podle mě je to hodně málo pravděpodobné 🤷🏻‍♀️ ale kdo ví no...nezbývá než čekat 🤷🏻‍♀️

sugarmuff
autor
5. pro 2021

@izzylka já jsem právě taky dost překvapená ještě když doktorka říkala,že HCG je malinko takže tak max 4 dny

delphine1
5. pro 2021

Jako takhle- jestli jste se čirou náhodou trefili tak možné to je, vajíčko prý putuje do dělohy cca 5 dni, takže ta možnost že jste to objevili s MUDr takhle brzo by asi byla.
V každém případě test minuly týden v neděli ještě nemusel být průkazný, různé značky mají různou citlivost a jestli i z krve vyšli nízké hodnoty tak je papírek proste nemusel zachytit.
Doporučuji udělat nový test, dnes nebo zítra, až bude cesta kolem drogerky/lékárny. Teď už by mělo být spolehlivo vidno jestli těhotná jsi nebo ne.

mysh_me
5. pro 2021

Teoreticka moznost otehotneni je pri kazdem nechranenem sexu. Vzdy tam vajicko zrovna nekde muze byt, protoze telo neni stroj a neovuluje na povel a dle tabulek. Kdyz neprisla ms, je to prvni indicie, ale je velmi brzy, ze to ani test nemusi zachytit, doktor zatim nic nevidi a i kdyby, nic z toho stejne neni jistota ze se uchyti a udrzi. Takze nezbyva nez pockat a drzet si palce 😉 pokud to ma vyjit, casem se to na testu a utz ukaze 🍀