icon

Je možné otěhotnět během zpoždění menstruace?

lujhu
7. led 2024

Chtěla bych se zeptat, dnes mám 5 den zpoždění, ovulace měla být přibližně kolem 20.1. Nevím jistě jestli proběhla ale měla jsem jen průhledný hlen , nic víc. Dnes byl sex nechraněny je možné otěhotnět? Stalo se to někomu

j.a.n.i
7. led 2024

@lujhu No, 20.1. fakt ještě nestihla probehnout... Ale jinak jo, je to možné, pokud nevíš, ze ovulace proběhla, tak se klidně mohla výrazně zpozdit.

lencaa11
7. led 2024

@lujhu pokud teď není těhotenství a je zpoždění tak bych řekla že otěhotnět nové bez toho že by byla Ms nelze spíš bych šla po tom proč je zpoždění

j.a.n.i
7. led 2024

@lencaa11 Tak ono to zpoždění může být právě protože z nějakého důvodu neproběhla ta ovulace... tedy může přijít.

lujhu
autor
7. led 2024

@lencaa11 stím zpožděním už jsem objednaná na endokrinologii , i na odběry tak uvidíme jaká je vada toho dlouhodobýho zpoždění

deny0309
7. led 2024

Já měla ovulaci o měsíc později než jsem měla mít.Furt jsem vyhlížela menstruaci a místo toho jsem měla pozitivní ovulační test a za 12 dní i těhotenský 😁

lujhu
autor
8. led 2024

@deny0309 jo taky se může stát,

lujhu
autor
10. led 2024

@lujhu ms pořád nic 8 den zpoždění už my to leze na nervy ,nevím jestli se my posunula ovulace ,mám si zkusit tt? nebo je možný aby to opět nedostala zas celý měsíc a až ten další? Už jsem to měla tak v listopadu celém měsíc nic a přišla až 6 prosince, to hrozný zpoždění 😮‍💨

lencaa11
10. led 2024

@lujhu test vyzkoušet můžete a když bude negativní je jasné že je u vás jiný problém