icon

Je možné otěhotnět těsně před menstruací?

gs1998
21. lis 2025

Ahoj holky, otěhotnění těsně před ms a v době ms cca po tydnu od styku jen špinění 3-4 dny, vždy jsem měla ms pravidelnou a silnějši krvaceni. Dnes dělán test ale byl tam opravdu jen hodně slabej dušik. Přidávam foto. Řekněte mi prosim že to někdo měl podobně a je brzy na testováni..moc bych si miminko přala, před rokem jsem měla biochemické, otěhotnění tenkrat proběhlo v ms. Někde jsem četla, že otěhotnění těsně před ms muže byt test pozitivní až v dalšim cyklu:( boli mě dost prsa ale jinak nic..děkuji :(

Je možné otěhotnět těsně před menstruací?Je možné otěhotnět těsně před menstruací?
klokanka31
21. lis 2025

@gs1998 Je tam, přeju ať sílí 😊

gs1998
autor
21. lis 2025
@klokanka31

@gs1998 Je tam, přeju ať sílí 😊

@klokanka31 ale hodně slabě, děkuji snad ano. Mam strach že zas nic :(

klokanka31
21. lis 2025
@gs1998

@klokanka31 ale hodně slabě, děkuji snad ano. Mam strach že zas nic :(

@gs1998 Každá měla někdy duchy, a teď z toho jsou děti 😉 Zkus třeba za dva dny, jestli bude sílit 🍀

j.a.n.i
22. lis 2025

Ani na jinem foru nebude cyklus fungovat jinak... Tedy pokud otehotnis, bez ohledu na to, zda to bylo "pred ms", tak nejakych 15 -20 dnu od toho sexu bude test pozitivní, pokud neni, tak nejsi těhotná.

gs1998
autor
22. lis 2025
@j.a.n.i

Ani na jinem foru nebude cyklus fungovat jinak... Tedy pokud otehotnis, bez ohledu na to, zda to bylo "pred ms", tak nejakych 15 -20 dnu od toho sexu bude test pozitivní, pokud neni, tak nejsi těhotná.

@j.a.n.i je zajimavý, že se všude píše když je to těsně před ms tak se to ukáže v dalším cyklu. Kdybych otěhotněla klasicky v pulce cyklu tak ano, ale takhle to je jiný. Řikal mi to dr a načetla jsem toho poměrně dost včetně al. Buďte toxická někde jinde 😊👍

j.a.n.i
22. lis 2025
@gs1998

@j.a.n.i je zajimavý, že se všude píše když je to těsně před ms tak se to ukáže v dalším cyklu. Kdybych otěhotněla klasicky v pulce cyklu tak ano, ale takhle to je jiný. Řikal mi to dr a načetla jsem toho poměrně dost včetně al. Buďte toxická někde jinde 😊👍

@gs1998 No, pokud otehotnis, tak zadny dalsi cyklus celkem logicky neni. A ze se ti me odpovedi nelibi, za to ja nemuzu a ani nemuzu za to, ze ti fakta přijdou toxická. A ne, jiny to neni, je to furt stejný, abys mohla otehotnet, tak musi dojit k ovulaci a pokud otehotnis, tak uz zadna dalsi nebude. A test bude pozitivni plus minus tech 14 dnu od oplodnění, ktere nastane v rozmezi 0-5 dnu od sexu. A jak uz jsem psala, to, že otěhotnění nastane "pred ms" znamena pouze a jedině to, ze se ovulace opozdila a cyklus je delsi. Plus ne každé špinění či lehké krvácení je ms.

lencaa11
22. lis 2025

@gs1998 vzala bych jiný test pro ověření něco málo tam je ale teď zda je to TT

gs1998
autor
22. lis 2025
@lencaa11

@lencaa11 děkuji, zkusim zitra rano jiny

gs1998
autor
22. lis 2025
@j.a.n.i

@gs1998 No, pokud otehotnis, tak zadny dalsi cyklus celkem logicky neni. A ze se ti me odpovedi nelibi, za to ja nemuzu a ani nemuzu za to, ze ti fakta přijdou toxická. A ne, jiny to neni, je to furt stejný, abys mohla otehotnet, tak musi dojit k ovulaci a pokud otehotnis, tak uz zadna dalsi nebude. A test bude pozitivni plus minus tech 14 dnu od oplodnění, ktere nastane v rozmezi 0-5 dnu od sexu. A jak uz jsem psala, to, že otěhotnění nastane "pred ms" znamena pouze a jedině to, ze se ovulace opozdila a cyklus je delsi. Plus ne každé špinění či lehké krvácení je ms.

@j.a.n.i byla bych rada, kdybyste mi přestala tykat. Taky Vám netykam. Děkuji za vaší výživnou odpověď🙂 hezky den

j.a.n.i
22. lis 2025
@gs1998

@j.a.n.i byla bych rada, kdybyste mi přestala tykat. Taky Vám netykam. Děkuji za vaší výživnou odpověď🙂 hezky den

@gs1998 Na forech je tykani naprosto normální standard.

j.a.n.i
22. lis 2025

Jinak se samozřejmě druha carka ukazat treba zítra nebo pozítří může, ale pokud je to dnes nejaky 15 dnu od toho styku, tak sance, ze to bude pozdeji nez pozitri uz velmi malá.

gs1998
autor
22. lis 2025
@j.a.n.i

Jinak se samozřejmě druha carka ukazat treba zítra nebo pozítří může, ale pokud je to dnes nejaky 15 dnu od toho styku, tak sance, ze to bude pozdeji nez pozitri uz velmi malá.

@j.a.n.i myslím si, že pro toho kdo měl biochemicky a po miminku moc touži, po 2 operacich spodku. Je každa naděje dobrá..uvidí se. Prsa mě boli furt a hodně svědí. Počkám třeba do ponděli a zkusim test rano, tento s duchem byl dělaný odpoledne. Děkuji

reeeza
23. lis 2025

Tak co dnešní test? 🙂

reeeza
23. lis 2025
@gs1998

@gs1998 jinak j.a.n.i má pravdu ohledně toho cyklu (i ohledně tykání na fóru;)). Otěhotnění mimo ovulaci není možné. Musela se ti zpozdit ovulace a vypadá to, že jsi otěhotněla" před ms", ale skutečná ms nepříjde, pokud jsi těhotná. Možná tak nidační krvácení. To znamená, že nepříjde nový cyklus protože cyklus začíná prvním dnem ms.

Po ovulaci se oplodněné vajíčko uhnízdí cca za 5-10 dní a trvá tak 3 dny, než je možné produkci hcg zaznamenat na testu. Kolem 15dpo už je většinou jasno, buď je tt pozitivní, nebo ne.

Pokud je dušik opravdu z otěhotnění a nejde o rysku, co 2 dny by se čárka měla zdvojnásobit. Dnes by měla být silnější než byla v pátek.
Držím pěsti.

gs1998
autor
23. lis 2025
@reeeza

@gs1998 jinak j.a.n.i má pravdu ohledně toho cyklu (i ohledně tykání na fóru;)). Otěhotnění mimo ovulaci není možné. Musela se ti zpozdit ovulace a vypadá to, že jsi otěhotněla" před ms", ale skutečná ms nepříjde, pokud jsi těhotná. Možná tak nidační krvácení. To znamená, že nepříjde nový cyklus protože cyklus začíná prvním dnem ms.

Po ovulaci se oplodněné vajíčko uhnízdí cca za 5-10 dní a trvá tak 3 dny, než je možné produkci hcg zaznamenat na testu. Kolem 15dpo už je většinou jasno, buď je tt pozitivní, nebo ne.

Pokud je dušik opravdu z otěhotnění a nejde o rysku, co 2 dny by se čárka měla zdvojnásobit. Dnes by měla být silnější než byla v pátek.
Držím pěsti.

@reeeza děkuji za zprávu, test budu dělat zítra tak uvidime. Bolest prsou se stupňuje i svědění prsou. Tak uvidime

gs1998
autor
23. lis 2025
@lencaa11

@lencaa11 dneska sem delala ale taky opět z moči až kolem 12 a duch je asi silnejsi i podle AL😂 tak zkusim za par dnu z ranni moci

gs1998
autor
23. lis 2025
@reeeza

Tak co dnešní test? 🙂

@reeeza dnes sem delala ve 12h a prijde mi ze to je trochu silnějši, tak snad furt nějaka naděje je. Zkusim za par dnu z ranní moči

reeeza
23. lis 2025

Měly by se používat testy stejné značky, každá značka má jiné množství barviva, těžko pak srovnávat

gs1998
autor
23. lis 2025
@reeeza

Měly by se používat testy stejné značky, každá značka má jiné množství barviva, těžko pak srovnávat

@reeeza jeee fakt? To jsem nevěděla! Děkuji za info zitra koupim stejny