Je možné těhotenství 2 dny před menstruací?
Dobrý den, dnes jsem 2 dny před ms. Co myslíte, mám si dělat naděje? Minulý měsíc jsem měla zpoždění 5 dnů, pak ms přišla a měla jsem ji 7 dnů.

Vidím hezky 🙂. Zkus zítra stejnou značku 🙂
vidim zřetelného ducha, zítra otestuj znovu a když bude sílit tak šance tu je veliká, držím palce
Děkuji za odpověď, zkusím další zítra
Děkuji za odpověď, zkusím další zítra
@andrejs002 vidim, ale taky bych testovala dal
vidim zřetelného ducha, zítra otestuj znovu a když bude sílit tak šance tu je veliká, držím palce
@lenka27 tak jsem nevydržela a dneska ráno zkusila mamatest a vyjelo to opravdu okamžitě a nevim jestli možná má o něco víc barviva, ale prijde mi silnější než včera pepino
@lenka27 tak jsem nevydržela a dneska ráno zkusila mamatest a vyjelo to opravdu okamžitě a nevim jestli možná má o něco víc barviva, ale prijde mi silnější než včera pepino
@andrejs002 ja taky měla včera slabou čárku a na krvi hodnoty hcg vysoké. Myslim ze to bude dobré
@andrejs002 tohle vypadá dost nadějně, držím palce🙏🏻
Tak na digitálu taky pozitivní, 11.8 budu volat k doktorce až ji skončí dovolená, bylo to neplánované, ale uz se těšíme,snad bude všechno v pořádku jako v prvním těhotenství 😊
@andrejs002 🍀🍀 parada
Tak na digitálu taky pozitivní, 11.8 budu volat k doktorce až ji skončí dovolená, bylo to neplánované, ale uz se těšíme,snad bude všechno v pořádku jako v prvním těhotenství 😊
@andrejs002 neplánované a testuješ ještě před menstruací? To mi nejde k sobě. To dělají holky, co chtějí a děljí test co nejdřív.
@andrejs002 neplánované a testuješ ještě před menstruací? To mi nejde k sobě. To dělají holky, co chtějí a děljí test co nejdřív.
Zní to divně, ale je to tak, měla jsem pocit že je něco jinak, kvůli kojení jsem teď rok neměla antikoncepci, poslední ms byla úplně rozhozená, což takhle nikdy nemívám, a to že je to neplánované neznamená že je nechtěné, s přítelem druhé chceme. Jen jsme plánovali trochu jindy, dáváme si pozor, ale stalo se teďka, ale fakt to pro nás není to že by bylo nechtěné...digitál je dělaný 1 den po vynechání. I přes ten pocit že vím že je semnou něco jinak jsem to nevydržela a první test udělala před očekávanou ms. Nevidím na tom nic špatného...
tak buďte hlavně zdraví, to je nejdůležitější🍀
tak buďte hlavně zdraví, to je nejdůležitější🍀
@lenka27 dneska první kontrola u doktorky, vše v pořádku, bylo vidět jak tluče srdíčko, za 3 týdny už klasicky do poradny, děkujeme mooc, snad bude vse v pořádku 🍀🍀
@lenka27 dneska první kontrola u doktorky, vše v pořádku, bylo vidět jak tluče srdíčko, za 3 týdny už klasicky do poradny, děkujeme mooc, snad bude vse v pořádku 🍀🍀
@andrejs002 držím palce

Počkej ty dva tři dny a udělej si jiný test 🤷🏻♀️