icon

Je možné těhotenství?

penny91
25. črc 2016

Chci se jen tak ze zajimavosti zeptat, je mozne nebo uplne nemozne pri nepravidelnem cyklu, ze 3den po ocekavane ms by se vam objevil prouzecek malickej krve 2x po sobe na toaletaku, ale pak uz nic, ze by to bylo teprve uhnizdovani? a druha otazka zda je mozne aby se jednalo o tehotenstvi kdyz je 2 den po ocekavane ms test negativni? Bricho boli jako pri ms uz tak pres tyden + na prave strane porad popichava .... + uz treti den je BT 37+

andreaandrejka
25. črc 2016

K tomu uhnizdování, to záleží na tom, kdy byla ovulace.

ivatko0406
25. črc 2016

Tak jestli jsi druhy den po ocekavane ms testovala a treti dejme tomu ze opravdu zahnizdovala, tak je jasne, ze pred zahnizdenim byl test negativni. A k tomu hnizdeni - byla-li pozdeji ovulace, proc ne 🙂. Nezbyva nez vyckat par dni a pak otestovat znovu. Nebo dojde ms. Tak hodne stesti! 😉

rebejsova
25. črc 2016

Já nepatrně zakrvácela přibližně v době, kdy měla přijít MS, myslela jsem si, že to nevyšlo, ale byla jsem těhotná. Měla jsem i typické MS příznaky, včetně bolesti v podbřišku. Nezbývá ale než počkat a případně znovu testovat.

alkapinka
25. črc 2016

tak to jsem teda zvedava..mam ted to samé a řeším to samé.. menzes měl /dorazil/nedorazil 2dny zpět, ale kdybych neměla tampon (pro jistotu aby s emi v práci nestala nehoda)tak bych ani nevedela ze špinim -veeeelmi slabě.. žádná bolest nikde, žádná klasická menstruace a test čistý jak lilie.. Kdy myslíte že bych měla testovat aby bylo něco vidět -kdyby tam teda něco bylo?

penny91
autor
25. črc 2016

no to ja prave vubec nevim no ...... ja delala test dneska a slabouckej duch jenze ja si nic moc s duchu zadne nadeje nedelam ptz uz jednou jsem duchy na testu mela a dosla jsem na gyndu a tehotna jsem vubec nebyla, BT mam ale uz 4 den 37+ no ...... a ms nikde akorat vcera to slabounke zakrvaceni ale to byl jen prouzek na papire a tot vse... takze jdu zitra na gyndu a uvidi se no .... bud to tam neco bude a kdyz jo tak budu stastna a kdyz ne hold se musi pockat az to nekdy vyjde 🙂

ivatko0406
25. črc 2016

@penny91 hod sem fotku toho ducha 🙂

penny91
autor
26. črc 2016

@ivatko0406 ja uz sem s predchozich nezdaru kdy tam byl duch a nic tam nebylo tak ponaucena ze to hnedka vyhazuju viiiiis ...... dneska jdu na gyndu tak uvidime ... ale BT stale 37+ , dnes je mi i celkem zle od zaludku ..... uvidime no pocitam s obema varintama ....

slimacikmia
26. črc 2016

@penny91 na gyn asi este nic nebude vidiet, ak len teraz zahniezduje...takze aj tak ti ostava len vyckat. Vela zdaru 🙂

penny91
autor
26. črc 2016

uvidime stejne tam jdu dneska.... popichava me uz pres tyden na prave strane, tak chci aby me i tak zkontroloval aby to nebyla cysta nebo neco ....

slimacikmia
26. črc 2016

To určite, kontrolou sa nič pokaziť nedá 😉

penny91
autor
26. črc 2016

taky si rikam ...... jemu to nic neudela a ja to mam kousek a 5 dni zpozdeni uz je dobry proc zajit... o nic nejde 🙂

nadla
26. črc 2016

holky, nevím, zda sem otázka patří, ale já jsem v neděli byla 16DC a dostala jsem to, normálně krev, žádné špinění, a měla jsem to jen dva dny, (neděle a pondělí) břicho mě bolelo jako pred MS jenže tu mám dostat až kolem 8.8. mohlo by to být to zahnizdování ?

penny91
autor
26. črc 2016

Tak nic musi se jet dal :D sliznici mam nizkou, na tehu to nevypada, vzal me krev a ze mam zavolat ve ctvrtek na vysledky ale ze spis at pocitam ze ne, a v patek na vyvolavacku

carmilla
26. črc 2016

@penny91 Já bych na vyvolávání duchů vůbec nehrála, i když je to na všech serverech pro maminky děsně populární - duch může znamenat (a velmi často znamená, jak jste si ověřila sama) falešně "pozitivní" výsledek...Obávám se, že test s "duchem" ve skutečnosti pozitivní není, jak se lze ostatně v návodech k testům i dočíst. 😉Počkala bych ještě den dva a pak zkusila testnout znovu. 😉 Dokud nepřijde MS, je naděje vždycky. Hodně štěstí.

carmilla
26. črc 2016

@carmilla Aha, tak vy už máte vlastně vyřešeno, pardon. :D

penny91
autor
26. črc 2016

@carmilla no to buz sem taky pochopila 🙂 na duchy taky uz hrat nebudu (y) pockam si az na dalnici 🙂 😉