icon

Je možné těhotenství 4 dny před menstruací?

kristynalucinka
2. dub 2024

Myslíte že by mohlo jít o těhotenství? Všechny tři slabý duch. 4dny do ms.. děkuji za názory

Je možné těhotenství 4 dny před menstruací?
Strana
z3
reeeza
2. dub 2024

Nešlo by zaslat fotky zblízka? Na mobilu to nepřiblížím, je to fakt malý...

kristynalucinka
autor
2. dub 2024

Je to lepší?

lencaa11
2. dub 2024

@kristynalucinka zatím nic

renat23
2. dub 2024

@kristynalucinka vidět tam něco je. Já teda 4 dny před MS měla už docela dálnice, ale záleží kdy byla ovu, někdo v den MŠ má takového ducha. Testovat dál a uvidí se. Držím palce 🍀🍀🍀

kristynalucinka
autor
2. dub 2024

@renat23 děkuji. ❤️ Ovu byla 23.3 tak snad to vyšlo. Myslíte že mohu testovat každý den do ms? Nebo je to zbytečný? Právě jsem četla že někdo má třeba ráno jen ducha a večer už je to zřetelnější kvůli HCG?

ester_ka
2. dub 2024

Já vidím pidi ducha

kristynalucinka
autor
2. dub 2024

@ester_ka a myslíte že by z toho něco mohlo být?

renat23
2. dub 2024

@kristynalucinka já testovala od 9 DPO každý den někdy i ráno a odpoledne, byla jsem nedočkava a každý den jsem viděla posun. U předchozích tehu jsem měla silnější čárku vždy odpoledne. Myslím že šance je určitě. Hodně štěstí ❤️

palja
2. dub 2024

@kristynalucinka já něco málo vidím na všech. Tak za ty 4 dny už bude jasno, držím palce 🍀❤️

kristynalucinka
autor
2. dub 2024

Tak to vám děkuju. Uklidnili jste mě a fajn zjištění,že nestestuju jediná víckrát denně :D

kristynalucinka
autor
2. dub 2024

Ještě jsem teď koupila Dr max a stejný duch. Tak snad to tam je a vyjde ❤️❤️

renat23
2. dub 2024

@kristynalucinka ještě super testy jsou z Benu livsane. Ale pokud i Dr max ukazuje ducha tak už bych tomu pomalu začínala věřit. Držím palečky 🍀❤️

kristynalucinka
autor
2. dub 2024

@renat23 děkuju ❤️❤️

kristynalucinka
autor
3. dub 2024

@kristynalucinka holky, teď dělán clear Blue digital a negativní,co myslíte? Asi nic,ze?

kristynalucinka
autor
3. dub 2024

Jinak z ranní moci Dr max duch. Tak už nevím?

lencaa11
3. dub 2024

@kristynalucinka to je jasný že digitální je negativní to byla škoda ho dělat má 25 a dr..max má málo barviva zašla bych pro jiný test a podle toho uvidíte

renat23
3. dub 2024

@kristynalucinka na ten digital je fakt brzo, zkusila bych taky jiný test. Pokud máte někde Benu lékárnu tak ten livsane

renat23
3. dub 2024

@kristynalucinka máte fotku toho Maxe?

kristynalucinka
autor
3. dub 2024

To nemám,ale duch slabý tam byl

renat23
3. dub 2024

@kristynalucinka tak zkoušet dál a třeba to klapne ❤️

kristynalucinka
autor
3. dub 2024

Ještě mě napadla jedna varianta,proč duch na TT a cb negativní. Ovulace byla 23.3 sex 2dny před plodný den byl ještě 24 a sex 25,takže jestli jsem otěhotněla až 25 tak by to bylo teprve 9 dní. Mohlo by to tak být? Už jsem zoufala

lencaa11
3. dub 2024

@kristynalucinka možnosti jsou různé digitální nevyšel jelikož je to 25 a klasika je tam 👻 tim pádem zítra by mohla bejt už něco vidět koupila bych z Benu ,nebo z Rosmannu a uvidíte co se tam objeví tělo je někdy záhadné ☘️☘️

kristynalucinka
autor
3. dub 2024

@lencaa11 když jsem ten cb rozdělala byl tam duch

renat23
3. dub 2024

@kristynalucinka já teď našla moje testy, první fotka 10 dpo a 11 dpo test sluníčko z teta drogerie a druhá fotka testy z Benu livsane 11-13 dpo

lencaa11
3. dub 2024

@kristynalucinka ten tam je vždy a test rozebrány je neplatný

kristynalucinka
autor
3. dub 2024

@lencaa11 ahaa

kristynalucinka
autor
3. dub 2024

@renat23 zkusím teda ještě zítra ráno. A uvidím. Pak už počkám do ms

kristynalucinka
autor
3. dub 2024

No tak samozřejmě jsem nevydržela a udělala teď poslední test Pepino co jsem měla doma a opět duch,který síli😃

renat23
3. dub 2024

@kristynalucinka chci foto?

kristynalucinka
autor
3. dub 2024

@renat23 nevím jestli uvidíte nějak se mi to nedaří vyfotit,ale je nejvíc vidět když porovnání všechny

Strana
z3