Je možné těhotenství 4 dny před menstruací?
Myslíte že by mohlo jít o těhotenství? Všechny tři slabý duch. 4dny do ms.. děkuji za názory

@kristynalucinka zatím nic
@kristynalucinka vidět tam něco je. Já teda 4 dny před MS měla už docela dálnice, ale záleží kdy byla ovu, někdo v den MŠ má takového ducha. Testovat dál a uvidí se. Držím palce 🍀🍀🍀
@renat23 děkuji. ❤️ Ovu byla 23.3 tak snad to vyšlo. Myslíte že mohu testovat každý den do ms? Nebo je to zbytečný? Právě jsem četla že někdo má třeba ráno jen ducha a večer už je to zřetelnější kvůli HCG?
Já vidím pidi ducha
@ester_ka a myslíte že by z toho něco mohlo být?
@kristynalucinka já testovala od 9 DPO každý den někdy i ráno a odpoledne, byla jsem nedočkava a každý den jsem viděla posun. U předchozích tehu jsem měla silnější čárku vždy odpoledne. Myslím že šance je určitě. Hodně štěstí ❤️
@kristynalucinka já něco málo vidím na všech. Tak za ty 4 dny už bude jasno, držím palce 🍀❤️
Tak to vám děkuju. Uklidnili jste mě a fajn zjištění,že nestestuju jediná víckrát denně :D
Ještě jsem teď koupila Dr max a stejný duch. Tak snad to tam je a vyjde ❤️❤️
@kristynalucinka ještě super testy jsou z Benu livsane. Ale pokud i Dr max ukazuje ducha tak už bych tomu pomalu začínala věřit. Držím palečky 🍀❤️
@renat23 děkuju ❤️❤️
@kristynalucinka holky, teď dělán clear Blue digital a negativní,co myslíte? Asi nic,ze?
Jinak z ranní moci Dr max duch. Tak už nevím?
@kristynalucinka to je jasný že digitální je negativní to byla škoda ho dělat má 25 a dr..max má málo barviva zašla bych pro jiný test a podle toho uvidíte
@kristynalucinka na ten digital je fakt brzo, zkusila bych taky jiný test. Pokud máte někde Benu lékárnu tak ten livsane
@kristynalucinka máte fotku toho Maxe?
To nemám,ale duch slabý tam byl
@kristynalucinka tak zkoušet dál a třeba to klapne ❤️
Ještě mě napadla jedna varianta,proč duch na TT a cb negativní. Ovulace byla 23.3 sex 2dny před plodný den byl ještě 24 a sex 25,takže jestli jsem otěhotněla až 25 tak by to bylo teprve 9 dní. Mohlo by to tak být? Už jsem zoufala
@kristynalucinka možnosti jsou různé digitální nevyšel jelikož je to 25 a klasika je tam 👻 tim pádem zítra by mohla bejt už něco vidět koupila bych z Benu ,nebo z Rosmannu a uvidíte co se tam objeví tělo je někdy záhadné ☘️☘️
@lencaa11 když jsem ten cb rozdělala byl tam duch
@kristynalucinka já teď našla moje testy, první fotka 10 dpo a 11 dpo test sluníčko z teta drogerie a druhá fotka testy z Benu livsane 11-13 dpo
@kristynalucinka ten tam je vždy a test rozebrány je neplatný
@lencaa11 ahaa
@renat23 zkusím teda ještě zítra ráno. A uvidím. Pak už počkám do ms
No tak samozřejmě jsem nevydržela a udělala teď poslední test Pepino co jsem měla doma a opět duch,který síli😃
@kristynalucinka chci foto?
@renat23 nevím jestli uvidíte nějak se mi to nedaří vyfotit,ale je nejvíc vidět když porovnání všechny

Nešlo by zaslat fotky zblízka? Na mobilu to nepřiblížím, je to fakt malý...