Je možné těhotenství 4 dny před menstruací?
Myslíte že by mohlo jít o těhotenství? Všechny tři slabý duch. 4dny do ms.. děkuji za názory

@renat23 dekujuu
Dobré ráno děvčata. Dnes v noci hrozny návaly horka,křeče v podbřišku jako při ms. Vím že to je normální když žena otěhotní ale je to možný,když je ještě před ms a testu je jen duch?
@kristynalucinka když by to bylo od tt test by byl pozitivní taky to může bejt cysta pozor na mimoděložní zašla bych na krev to je 1000% jistota taky to může bejt od hormonů a 100 dalších věcí kolem
@lencaa11 taky mě právě napsala už cysta nebo mimoděložní,to by i vysvětlovalo ten test
@kristynalucinka ahoj, já se vždycky den, dva před ms v noci strašně potím, plus den před vždy bolest podbřišku. Úplně to samé se mi dělo v minulém cyklu, kdy jsem pak na testu našla ducha. Nakonec z toho bylo biochemické t., ale menstruace přišla až za 7 nebo 8 dnů, takže myslím, že to, co popisuješ Ty, klidně může znamenat těhotenství.
@beka91 ahojky, právě jsem teď koukala na ty testy. 7testu Pepino a Dr max a všude duch. 7testu 7 duchu.. Na Pepinu viditelnější Dr max min viditelné. Holky radili mamatest tak ho zkusím. Já takový problémy jako návaly horka,žaludek jak na vodě nevolnosti nemám vlastně vůbec.. Ani mě nikdy před ms nebolelo v podbřišku, vždy mi ms začíná den před šílený migrény,bolesti nohou. Nic z toho nemám ale tak do ms jsou ještě 2 dny
@kristynalucinka zatím nic počkala bych na datum Ms bud se ukáže nebo ne
@lencaa11 ve skutečnosti jde duch vidět. Není to divný, 7 testu,7duchu a nic z toho?
@kristynalucinka může to dělat cysta a taky to nemusí bejt duch 👻 ale jen ryska 7 testu by ukázalo nějakou změnu ještě je čas na čárku počkala bych na den Ms ...
@lencaa11 čárky na pepinu postupně sílí ale pořád slabé. Zkusím ten mamatest prý má víc barviva tudíž pokub by byl jasnější asi už bych to brala jako těhotenství.. ty další 2dny čekání jsou hrozně..:D
@kristynalucinka vyzkoušet mamatest a když i tam bude 👻 tak bych test udělala až v den Ms nebo po datumu když budou čárky jasnější tak je to TT
@lencaa11 a jsou do ruzova
@lencaa11 přesně tak to udělám ještě dnes a hodim foto
@lencaa11 tak ve 13h dělaný mamatest a krásný duch nevim jak na fotce ale ve skutečnosti ano
@kristynalucinka jj tady jde vidět už líp tak teď počkat do termínu Ms a to by už čárka mohla bejt vidět víc ☘️☘️
@lencaa11 držte mi palce holky 🥰
@kristynalucinka držím🤞🍀!
@lencaa11 dekujuu. Já to stejně nevydržím a udělám zítra s ranní moci další, už by to mohlo být vidět líp. Poslední,pak počkám a jestli nepřijde ms objednám se rovnou k dr
@kristynalucinka zkoušela jste test ??
@lencaa11 teďka, slaboulinkej dusík ani nezachytil na foťák. Asi z toho nic nebude 😔
@kristynalucinka to už bych cekala nějaký menší posun no 🤔
@lencaa11 já taky právě proto říkám že z toho asi nic nebude 😔/
@lencaa11 takže edit čárka tam je ale nevím jak dlouho po limitu a nevím jak to půjde vidět na foto. V reálu je slabá ale krásně narůžovělá a viditelna. Každopádně den před ms bych čekala něco víc 🤔
@lencaa11 od těch posledních i zesílila,nevím jak to půjde vidět ale všude duch,tenhle z dneska je už vidět krásne. Co myslíš?
@kristynalucinka něco tam rozhodně vidět je🤞! Trochu blbý je, že jsou to různé značky testů… Ale neházela bych flintu do žita❤️. Nechceš si dneska zajít na krev, abys pak mohla v pondělí jít znovu a viděla, zda hcg roste?
@beka91 bohužel má doktor dovolenou, ale našla jsem tady ještě Pepina. Ten mi udělal ducha jako první takže teď by mohl být taky viditelnější.. zkusím ho udělat :D už jsem z toho magor normálně
@beka91 udělala jsem Pepina,na první pohled čárka.

@kristynalucinka vidět něco je, tak se fakt uvidí během pár dní. Držím palečky