Je možné těhotenství 4 dny před menstruací?
Myslíte že by mohlo jít o těhotenství? Všechny tři slabý duch. 4dny do ms.. děkuji za názory

@kristynalucinka no super😍!
@beka91 ahaa tak to jsem ani nevěděla já myslela že můžu jen k sobě na gyn.. :D ještě počkám ms má přijít zítra,tak uvidíme
@kristynalucinka na krev můžete kamkoliv do laboratoře a je to na 100% zda jste nebo ne jinak testy jsou za mě negativní žádný posun a že má zítra bejt Ms ani 👻 😔
@kristynalucinka zašla bych na krev ale posun tam žádný není jsou to zatím negativní testy max někde 👻 ale to je vše
@lencaa11 mama po zaschnuti
@kristynalucinka zkoušela jste dneska test
@lencaa11 zatím nee ale zkusim
@lencaa11 zase duch
@kristynalucinka silnější?
@kristynalucinka dala bych všechny testy pod sebe a uvidíte zda je tam posun
@lencaa11 já si myslím že byl vadný test, kontrolní čárka je úplně slabá
@beka91 stejný,ale myslím si že byl vadný test,kontrolní čárka není ani pořádně cervena
@kristynalucinka já bych počkala a týden po vynechání MS bude jasno. Ta čárka je zatím slabá, na krev bych nechodila.
@palja teď jsem ještě dělala intime z dmka a negativní
@kristynalucinka pokud byl test negativní tak to TT není to už by na testu nebyl jen 👻 si myslím že by nějaký posun za celou dobu už byl
@lencaa11 jo,taky si myslím.
@lencaa11 po úplném zaschnutí mini dusík takže asi nic. Jen nechápu kde je ta menstruace?? Mimoděložní ukazuje pozitivní nebo negativní testy?
@kristynalucinka myslím že kdyby to bylo těhotenství už by test byl aspoň s čárkou víc vidět tohle může dělat cysta nebo hormony a 100 dalších věcí tělo někdy prostě udělá v cyklu srumec
@lencaa11 asi potřebuji ještě radu :D místo ms (zatím) dorazil čirý výtok,někdy mi to přijde jak kdybych si cvrnkla,nezapacha a bolest v bedrech..
@kristynalucinka ten tam je vždy a test rozebrány je neplatný
@lencaa11 dobrý den,mužů vás poprosit co si myslíte o tomto..? Spodní 3 dny pred ms,předposlední 2 dny do ms a poslední +digital dnes jeden den pred ms
@lencaa11 dobrý den,mužů vás poprosit co si myslíte o tomto..? Spodní 3 dny pred ms,předposlední 2 dny do ms a poslední +digital dnes jeden den pred ms
@kristynalucinka digitální je pozitivní jste těhotná ..👍🩷
@kristynalucinka digitální je pozitivní jste těhotná ..👍🩷
@lencaa11 a sílí i ty prouzkove testy? Nebo jsem blázen :D doktoři mi řekli ze nikdy už neotehotnim,proto se mi tomu nechce nějak věřit… (Cb jsem už tak jednou měla a nic z toho nebylo)
@lencaa11 a sílí i ty prouzkove testy? Nebo jsem blázen :D doktoři mi řekli ze nikdy už neotehotnim,proto se mi tomu nechce nějak věřit… (Cb jsem už tak jednou měla a nic z toho nebylo)
@kristynalucinka test sílí ..zašla bych na krev a uvidíte
@lencaa11 jsem objednána na prevenci 14.11
@lencaa11 dobre ráno,😌 tak jsem se dovezla ze abych poznala jestli test sílí nebo ne mám dělat jen jednu značku testu tak jsem dnes pořídila jeďte znovu dr. max (den menstruace) není to ranní moc. Myslím ze se konečně zadarilo😍
@lencaa11 dobre ráno,😌 tak jsem se dovezla ze abych poznala jestli test sílí nebo ne mám dělat jen jednu značku testu tak jsem dnes pořídila jeďte znovu dr. max (den menstruace) není to ranní moc. Myslím ze se konečně zadarilo😍
@kristynalucinka test sílí ..počkala bych už na návštěvu lékaře ...
@kristynalucinka test sílí ..počkala bych už na návštěvu lékaře ...
@lencaa11 Tak těhotenství včera potvrzeno ❤️🍀

@kristynalucinka nevím, odkud jsi, ale doktora teoreticky nepotřebuješ. Můžeš si zajít do odběrového místa jako samoplátce