Je možné těhotenství?

zukru
8. říj 2016

Hezký večer 🙂. Chtěla jsem se zeptat, zda s tím máte některá zkušenosti..
S přítelem se nechráníme, ale dává si "pozor". MS jsem měla 23.9., ale asi cca 14 dní předtím jsem měla nafouklé bříško, větší žízeň než obvykle (večer jsem měla pocit, že vypiji snad potok), když jsem nejedla bylo mi špatně, když jsem jedla, bylo mi divně. Přitom jsem měla normálně chuť na jídlo. Dělala jsem si test, ale ten vyšel negativní a navíc se toho 23.9. dostavila menses.
Teď mě i zaráží, že po zmáčknutí prsu mi vytéká bílá tekutina jak mléko (naposledy jsem kojila před rokem), a docela více, předtím když jsem zkoušela, tak jen čirá tekutina.
Je možné, že jsem i přesto těhotná? Stále si říkám, že si dáváme pozor, že teďka by to nebyla nejvhodnější doba, tak to nemůžou být vsugerované pocity.
Děkuji za příspěvky 🙂

hnup
8. říj 2016

To si asi moc "pozor" nedal. Doporucuji zacit misto "pozorovani" pouzivat antikoncepci a tim se do budoucna vyhnout stresum.
Ted mesic pockej a pokud to dostanes podruhe, nejsi //.

zukru
autor
9. říj 2016

Antikoncepci brat nechci a ani on si to nepreje. Jako druhe chceme, ale trosku pozdeji 🙂 kdyz se ale nahodou stane, tak samozrejme budeme radi 🙂

emysicka
9. říj 2016

už tady někdo psal něco podobného a jednalo se o falešné těhotenství 🙂 .... tu antikoncepci chapu, ja taky žádnou neberu (manžel taky nechtěl) 🙂 , dáváme si pozor, a bez problémů to funguje přes 10 let 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru