Je možné těhotenství?

katttty
27. říj 2010

Myslíte,že je možné aby byla žena těhotná,když asi dva a půl týdne od pohlavního styku proběhla menstruace(silná ale trvající jen 4 dny) a negativní test v době menstruace vyšel negativní?Tedy je možné zjistit těhotenství někdy až v 7.nebo 8 týdnu?🙂

saminomimino
27. říj 2010

No podle ně pokud byla 4 dny silná MS,negativní test,to by nemělo valnou šanci mimi ustát,v době těhu je MS jiná slabá a kratší,každopádně si myslím že v době MS by už testy ukazovali nejmíň náznak druhé čárky.
Ano těhotenství je možné zjistit až v 7 nebo 8 týdny ale asi ho nelze předpokládat po ukončené MS.
4 dny je naprosto normální délka MS já ji mívám 4-6 dní, a dle toho že uvádíš že došla 2 a půl týdne po styku lze usuzovat že došla na čas pokud je doba styku schodná s dobou ovulace a pokud máš cykly trochu pravidelné
Byt tebou ještě testnu a pokud nic nedělala bych si plané naděje,taky jsem se i když přišla MS chytala kde čeho,že třeba těhu jsem,ale nebyla to pravda.MS v těhu je podle mně výjmečná,obě mé těhotenstvý bezpečně začali nedotavenou MS.
Hoď to zahlavu a začněte nový cyklus snažení.
Pokud jen těhu si gratuluju 😉

katttty
autor
27. říj 2010

Děkuji za reakci🙂...Jde o to že zatím mimi neplánuji-ještě studuji...HA neberu,pohlavní styk proběhl bez ejakulace do pochvy....Ale je mi pořád zle,mám hustý výtok,píchá mě v podbřišku ...Asi to těhotenstvím nebude,ale slyšela jsem už o případech,kdy žena menstruovala,testy negativní a přesto těhu byla.....Každopádně vyčkám do další menstruace a pokud přijde nebudu to dál řešit.Jinak mimi bych si samozřejmě nechala..

saminomimino
28. říj 2010

@katttty tak ať to dopadne jak si přeješ,jako byl by to asi zázrak ale i ty se dějí když si příroda něco umane 🙂 Příznaky co popisuješ můžou být těhu,v podbřišku pobolívá jako když na MS,bílí výtok mám v těhu též a nevolno mi bylo taky ale klidně to v tvém případě může být i začínající zánět asi bych zašla za mudr a vše jí řekla ať tě prohlédne a vezmě ti krev,jistota je jistoto

marecek4
1. lis 2010

katttty nic neřeš a upaluj k dr,protože se může jednat o zánět nebo nějakou jinou potvoru o kterou nestojíš

a nechci Tě lekat,ale známá na těhotenství přišla až v 18týdnu-normálně měla MS,nic jí nebylo-špatně po ránu,nenalívaly se prsa a ještě zhubla-joj jak ta si libovala v ubytých deseti kilech,a testík byl taky negativní-ale to bude patřit do té kategorie zázraků

mlsdlisaci
7. lis 2010

marecek4- toto je přesně můj případ akorát ja do toho brala HA🙂 a v lednu budeme mít 4 drobečky teda Dvojky 8let,pak 2,5letá také slečna ateď konečně chlapeček. ale s tímm lekařem bych neotálela známa měla takto mimoděložní těhotenství

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru