Je možné, že jsem těhotná po 11 dnech po ovulaci?
Dobrý den. Myslíte že tam něco je? 11dp možné o.
Děkuji 🙏
Co dnes? A nechceš zkusit jiné testy?
@reeeza dnes to samé. Bohužel zatím se do obchodu nedostanu. Spíš mi to přijde jako ryska
Já tam nic nevidím. Proč si neděláš test až po vynechané ms?
@mabs Mám nepravidelný cyklus a protože na sobě cítím malé změny a hlavně nemám žádný PMS jako každý měsíc, zkusila jsem test. 🤷 Tento je dělaný dnes + porovnání s těmi předchozími. Dál testovat nebudu, zítra mám termín na gynekologii tak uvidím, co mi řekne doktorka. Druhá se objevila po minutě a během 5 minut zesílila jako je na první fotce.
Jak mám 11DPO takto, dělaný odpoledne. Tak úplně nevím co si myslet. O dítě se nijak nesnažíme a vím, že na mamatest si spousta stěžuje že dělá falešné čárky. 🤷 Druha čárka se objevila po 3 minutách.
@anonym1005 tak detatko evidentne chces,kdyz delas test 10dpo, to se jeste snad neda mluvit o tehotenskych priznacich, hcg je prilis nizke. Ale to nevadi, vypada to, ze sili, takze tehu by z toho opravdu mohlo byt. Doktorka na utz urcite nic neuvidi, hcg bude pod 100. Ale nech si nabrat krev. Tak dezim pesti, at to dopadne dobre 🍀
@anonym1005 tak detatko evidentne chces,kdyz delas test 10dpo, to se jeste snad neda mluvit o tehotenskych priznacich, hcg je prilis nizke. Ale to nevadi, vypada to, ze sili, takze tehu by z toho opravdu mohlo byt. Doktorka na utz urcite nic neuvidi, hcg bude pod 100. Ale nech si nabrat krev. Tak dezim pesti, at to dopadne dobre 🍀
@misha31 že bych chtěla to ani ne. Vím, že nejde o klasické příznaky. Normálně ale mívám už tak 5 dní před ms bolesti a začnou mě bolet prsa. Ted právě vůbec nic krom zmíněného a chtěla jsem si být jistá i kvůli velmi fyzicky náročné práci. Na účtu nic nečekám, to je hodně brzo, ale počítám, že mi bude brát krev takže tam se to rozhodne. 🙂
@misha31 že bych chtěla to ani ne. Vím, že nejde o klasické příznaky. Normálně ale mívám už tak 5 dní před ms bolesti a začnou mě bolet prsa. Ted právě vůbec nic krom zmíněného a chtěla jsem si být jistá i kvůli velmi fyzicky náročné práci. Na účtu nic nečekám, to je hodně brzo, ale počítám, že mi bude brát krev takže tam se to rozhodne. 🙂
@anonym1005 jako porad to muze byt biochemko, carka je slabounka. Kdyztak pak jdi znovu na krev hned v pondeli, at vidis, jak hcg roste 👍
@anonym1005 jako porad to muze byt biochemko, carka je slabounka. Kdyztak pak jdi znovu na krev hned v pondeli, at vidis, jak hcg roste 👍
@misha31 ted koukam ze to je ze zari tak uz asi vi
@misha31 ted koukam ze to je ze zari tak uz asi vi
@hanka_12345 ta pani ze zari asi jo, ale pise sem nova pani o radu. Ja bych tu anonymitu zrusila, kdo se v tom pak ma vyznat 🤣
@hanka_12345 ta pani ze zari asi jo, ale pise sem nova pani o radu. Ja bych tu anonymitu zrusila, kdo se v tom pak ma vyznat 🤣
@misha31 ajooo :D tak to uz jsem si nevsimla :D

Na 11 dpo az moc neviditelny duch