icon

Je možné, že jste těhotná po lázeňské léčbě?

koki18
25. říj 2021

Ahojky, mám dotaz. Pokoušíme se o miminko! 🙏🏻 Od 9.11.-13.11. jsem měla menstruaci a od 19.11. pohlavní styk každý den. Ovulace měla proběhnout 23.11. Jsem měsíc po lázních, kde jsem se léčila právě s problémem otěhotnět. Teď důvod toho, proč tohle všechno píšu. Je mi už několik dní po sobě špatně, až tak že je mi na zvracení. Jsem strašně unavená a jak kdyby mě přejel tank 🙈 Je tam nějaká možnost že by se dařilo 😊 nebo je to jen třeba vlivem lázní a proto mám silnější ovulaci a proto mi je jak mi je. Moc děkuji za každou radu a zkušenost ❤️

adula000
25. říj 2021

asi myslíš 23.10. že? ne, takhle brzo by se těhotenské příznaky určitě neobjevily.

koki18
autor
25. říj 2021

@adula000 Ano jejda pardon. Samozřejmě myslím říjen, jsem úplně mimo 🙈 a je možné ze na to má vliv třeba ovulace? Mám i bolesti v podbrisku. Dřív jsem to tak nepociťovala

pampeliska1313
25. říj 2021

@koki18 uvidíte co test. Já třeba poznala těhotenství skoro hnedka, protože jsem měla pocity podobný ovulaci a ms nikde. )

izzylka
25. říj 2021

Psychika 🤷🏻‍♀️ nebo to může být klidně od ovulace ale příznaky těhu to fakt nebudou

koki18
autor
25. říj 2021

@izzylka nejspíš to bude ta Ovu. Psychiku mám od příjezdu z lázní právě teď dobrou. Jsem taková klidnější a vyrovnanější 😊

koki18
autor
25. říj 2021

@pampeliska1313 vážně? 🙈 jak a kdy jste to poznala? Já mám nějakých 10 dnů do menstruace, tak jsem zvědavá. Myslím si že je to silnější Ovu a proto ty stavy. Ale kdyby to bylo těhotenství, tak by to byla radost ❤️

pampeliska1313
25. říj 2021

@koki18 no prostě jsem se cítila jinak. Myslela jsem si, že budu mít zase ovulaci, i když to byla blbost, ale píchalo mě v podbřišku, pocit plnějsich prsou…místo bolesti zad par dni před ms se dělo tohle. A už po sexu jsem měla pocit, že to klaplo, ale žádný indikace jsem vyjma pocitu neměla a až za par dni tohle.🙂

koki18
autor
25. říj 2021

@pampeliska1313 Já mám nevolnost, únava, měla jsem i návaly horka. Dnes krom nechuti k jídlu a celodenní nevolnosti, mě začalo bolet dost celé podbříško a tlak ,,tam dole,, jako kdyby před menstruaci nebo jak kdyby mě tam něco tlačilo. Takový fakt nepříjemný pocit.