Je možné, že test 20 dní po oplodnění neukáže //?

majanak
24. zář 2009

Ahoj holky prosím o radu. Mám 7mi mesičního syna.1. Menstruace po porodu probehla 19. cervence, další 16. srpna. Možná oplodnujici soulož proběhla 30. srpna (žádná jiná v ten měsíc neproběhla 😕 takže si jsem jistá )
Testovala jsem 2x. Naposledy minulý pátek 18. záři - tedy 35 DC a 20 dní po možném oplodnění. Je možné že by test s citlivostí 25 neukázal 20 dní po oplodnění // ? Nebo se prostě MS opět ztratila vinou kojení!?
Mám poslední dobou jednou v týdnu zažívací potíže- pocit na zvraceni, zvracení, prujem, teplota (ale to nemusí souviset) a pocit silneho PMS - spatná nálada, podrážděnost, úzkost.

Co myslíte?

Díky. M.

j.a.n.u.s.
24. zář 2009

maj...jestli kojis, menses ti muze samozrejme vynechavat...znovu se objevit a treba na tri mesice zmizet...neboj. Zkus za tyden novy test,.... 😉

majanak
autor
24. zář 2009

Ahoj, díky no to je peklo..mě práve příšlo když ten první cyklus probehl naprosto pravidelne, druhá MS přesne 28 po první melo by to uz být pravidelné..testovat už asi nebudu..

kaleilah
24. zář 2009

maji,já jsem to tak měla taky, ale dřív, po porodu jsem dostala MS, další po 28 dnech...a místo třetí bude Adrianka 😀 Jo a testy my vyšly až když jsem byla 36 dnů po oplodnění-a to jsem dělala GS mamatest 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru